Навлече си гнева: Миньончето Мария направи скандална глупост! /СНИМКИ/

Навлече си гнева: Миньончето Мария направи скандална глупост! /СНИМКИ/
5 (100%) 3 votes

Миньончето Мария за енти път счупи глупомера с действията си!

Миньончето Мария е на път да вземе мястото на Сашка Васева що се отнася до глупави и безсмислени постъпки. Не минава и седмица, без името на Отварачката да бъде забъркано в скандал, чиято същност обаче се базира на тъпота.

Днес това се случи отново, когато миньончето Мария си навлече гнева на доста хора, в това число и колежката си Райна. А многобройните фенове на Пилето скочиха срещу нея с обвинението, че краде най-безочливо, разбра Kliuki.bg.

Миньончето Мария отново счупи глупомера!

Миньончето Мария отново счупи глупомера!

Възмущението на почитателите на Райна е напълно основателно и се доказва нагледно от новата фотосесия на миньончето Мария, на която тя се е изтипосала пред фотообектива, налапала огромна шарена близалка. Дотук нищо лошо, само дето същата тази близалка преди време се намираше в устата на колежката й Райна.

В клипа си „Монахини будни няма“ Пилето сладко ближеше същия тип близалка, с какъвто миньончето Мария е решила да се снима в новия си видеоклип. Предвид това, че се скъса да тръби колко невиждано и уникално ще е видеото й, гаджето на Християн Гущеров наистина се изложи като кифладжийка.

Открийте разликите между Райна и Мария!

Открийте разликите между Райна и Мария!

Но де не бъдем толкова сурови, тъй като човек не може да върви срещу природата си. А марката „Копи-Пейст“ очевидно е запазена за миньончето Мария, което ден през ден заимства стилове, пози, дрехи и какво ли още не, както от родните си колежки, така и от световни модни дизейнери.

Чудно е само, че при всичките средства, с които разполага, приятелят на миньончето Мария не е платил за сносен стилист, който ако не да й налее малко ум в главата, то поне да й диктува кое е правилно и кое пагубно за имиджа й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Навлече си гнева: Миньончето Мария направи скандална глупост! /СНИМКИ/”

  1. ЛАТИНКА

    февр. 17. 2014

    „чудно е само, че при всичките средства,приятелят на миньончето Мария не е платил за сносен стилист, “ Защо го издигате в култ тоя дебелак, че той също като нея е куха лейка-иначе как да си обясним връдката им, която както се вижда е доста сериозна

Добавете коментар