Родителите на Симона са в шок от постъпката на Слави Трифонов!

Родителите на Симона са в шок от постъпката на Слави Трифонов!
4.1 (82.67%) 15 votes

Родителите на малката Симона не могат да повярват на случилото се!

Родителите на Симона Иванова от Свищов изпаднаха в същински шок след изненадващата постъпка на Слави Трифонов. Шоуменът отново доказа, че е абсолютно непредвидим и от него може всичко да се очаква. В случая обаче облагодетелствана е гласовитата Симона и семейството й.

След като трите ангелогласни момиченца Крисия, Симона и Гергана вече цял месец мерят сили и гласове в конкурса за екранна партьорка на сладура г-н Андреев, те прекарват много време в столицата. Оказа се, че Слави Трифонов е платил престоя в хотела и на трите, но лично към Симона е направил огромен жест – приютил я в дома си!

Симона Иванова се нанесе да живее в апартамента на Слави Трифонов

Симона Иванова се нанесе да живее в апартамента на Слави Трифонов

Да, това е самата истина, разбра Kliuki.bg. След като научил, че родителите на детето-чудо Крисия Тодорова имат намерение да закупят апартамент в София, Слави лично им помогнал да изберат подходящо жилище. А на семейството на Симона предложил нещо уникално – да живеят в един от апартаментите, които фирмата му притежава в квартал „Младост“, пише Пик.

Постъпката на Слави Трифонов дълбоко развълнувала родителите на Симона, които са на седмото небе от радост. Запознати коментират, че Слави е направил нещо наистина благородно, но действието му се прие не дотам еднозначно.

Щом новината видя бял свят, зрители на „Шоуто на Слави“ изкоментираха, че макар и добра, постъпката на Дългия не е много редна. Защото по този начин той открито показва симпатиите си към Симона и може да се поспори относно обективността на решението му кое от момиченцета ще бъде избрано за победител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

9 коментара по “Родителите на Симона са в шок от постъпката на Слави Трифонов!”

 1. Rumyana Gosposinova

  февр. 17. 2014

  Когато човек реши да направи добро, не го опорочавайте. ВСЕКИ САМ ИЗБИРА НА КОГО ДА ПОМОГНЕ. зАщОТО ЕДНО Е ДА ПЕЕШ ПРАВИЛНО, ДРУГО Е С СЪРЦЕТО. СЛАВИ МНОГО СЕ Е ВЪЗХИТИЛ. И АЗ АКО ИМАМ ПАРИ, БИХ НАПРАВИЛА ТАКИВА ЖЕСТОВЕ, МНОГО Е БЛАГОРОДНО….ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА БЪЛГАРИ ДА СЕ НАМИРАТ…АМА НЯМА ЗА СЕГА.

 2. Веска Ганчева

  февр. 17. 2014

  В това дете, Крисия не гласът е важен, а сърдечността, откритостта, благата и чиста усмивка, с тях побеждава.

 3. Ivo Ivanov

  февр. 17. 2014

  Защо трябва да става въпрос за обективност ,когато говорим за Шоуто на Слави ,т.е неговото шоу ,той си избира екипа и т.н,а всеки човек си е субективен ,малко или много.

 4. Росица

  февр. 17. 2014

  БРАВО на Слави Трифонов!

 5. Rumyana Gosposinova

  февр. 17. 2014

  РОДИТЕЛИТЕ СА В ШОК ОТ РАДОСТ

 6. рени николова

  февр. 17. 2014

  Ами за Гергана?

 7. email

  февр. 17. 2014

  Абе целия този конкурс е един фарс. Както и прехваления господин Андреев.

 8. Лора

  февр. 18. 2014

  А кой е г-н Андреев?

 9. CVETI

  февр. 24. 2014

  Покрлон пред тези дечица ! Те показаха какво е да имаш талант и да си упорит. Ние възрастните трябва да се огледаме и поне мъничко да се замислим, какъв урок ни дадоха тези три малки ангелчета!? Всеки, който е роден в един от тези градове / както съм аз/, а живее на друго място, малко или много изпитва гордост, че това малко създание прослави бащин край.Нека спрем поне веднъж този кой е, онзи какъв е! Нима тези, които се опитват да хулят пяха вместо децата!? СТИГА !!! Благодарности на г-н Трифонов за жеста и към трите принцеси. Аз съм една обикновенна българка. Непознавам нито едно от децата но се погнусявам от некоректни изказвания. Ще ви гледаме мили деца в родните ни градове.!

Добавете коментар