Емануела втрещи Facebook, България не вярва на очите си /ФОТО/

Емануела втрещи Facebook, България не вярва на очите си /ФОТО/
5 (100%) 2 votes

Емануела направи нещо шокиращо във Facebook

Феновете на Емануела останаха втрещени след видяното на Facebook профила й. Там красивата певица е пуснала невероятна своя снимка, на която целува жена, видя Kliuki.bg. Да, няма измама, няма лъжа. Емануела се целува с представителка на нежната половина.

Това е поредното нещо от по-пикантния живот на фолк дивата, което оставя България без ума и дума. В социалната мрежа Емануела много често публикува предизвикателни снимки, които нажежават мъжките страсти до максимум. Наскоро дори певицата си спечели определението „садистична“, след като всичките й почитатели видяха нейна уникална фотосесия, на която изглеждаше като господарка.

Emanuela-Facebook

Емануела доказа отново колко е нестандартна и изобретателна

Целувката с жена обаче е нещо доста по-пикантно за обикновения зрител. Затова Kliuki.bg реши да ви покаже в оригинал как Емануела прави нещо невероятно, което на всичкото отгоре е решила да изложи пред очите и на феновете си. Разбира се, Емануела никога не се е страхувала да прави каквото й е на душа. Със сигурност тази снимка е точно това. Просто брилянтна!

Най-странното е, че с тази визия Емануела няма половинка. Това тя съобщи преди седмици, тъй като след развода не й било до мъже. Все пак обаче явно целувките в живота й не спират, защото виждаме, че може да е без мъж, но жените пък ги обожава.

Вижте невероятното фото, което втрещи Facebook!

foto-Emanuela

Женски ласки за Емануела шокираха Facebook

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Емануела втрещи Facebook, България не вярва на очите си /ФОТО/”

  1. Borislav Antonov

    февр. 17. 2014

    След седмица няма да напишете че е пред публика.В ръката вибратор ли държи.

  2. Ася

    февр. 17. 2014

    Тая простачка изобщо не трябва да се коментира.

Добавете коментар