Феновете на Преслава в екстаз: Нещо сензационно се случи с нея!

6

Феновете на Преслава не знаят къде да се дянат от щастие!

Феновете на Преслава не знаят къде да се дянат от щастие заради сензационното нещо, което се случи с любимката им. Не, думите им далеч не са преувеличени! Ако се касаеше за някоя от колежките на Преслава в чалгаджийския бранш, или за самата нея преди време, това дори нямаше да бъде новина, камо ли сензация.

Към днешна дата обаче, това е цяло чудо!… След като повече от една година Преслава буквално вехнеше пред очите на близки и почитатели, лицето й изглеждаше посивяло и уморено, а от веселия й нрав не бе останала и следа, днес тя направо възкръсна, видя Kliuki.bg.

Преслава удиви всички! Случващото се с нея е истинско чудо, щастливи са феновете
Преслава удиви всички! Случващото се с нея е истинско чудо, щастливи са феновете

Преди дни Преслава се появи изцяло нова на свое участие, а най-уникалното бе самото й излъчване. От певицата струеше жизненост, енергия и много, много магнетизъм. А мъжете така и не успяха да затворят устите си, зинали при вида на деколтето на Преслава, което бавно, но сигурно възвръща старите си форми, пише Хотарена.нет.

Не се наемаме да гарантираме дали Преслава е бременна, или не, но е факт, че любовта с Жоро Бирмата е започнала да й се отразява твърде благотворно. Преслава отново е добила онова притегателно излъчване, което години наред я държеше на челното място в класацията на мъжките розови сънища.

А най-щастливи от това са почитателите й, за които отминалата 2013-та година бе истински кошмар покрай множеството клюки, свързващи любимката им Преслава със страшни болести като анорексията.

Е, явно кошмарният период за Преслава вече е в миналото, а тя ще продължи да блести и да радва окото още дълго време.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара
 1. СИСИ казва

  .ПРЕСЛАВА Е КЛАСА, ПРЕСЛАВА Е СТИЛ , ПРЕСЛАВА НЯМА СТИГАНЕ НИТО КАТО ПЕВИЦА, НИТО КАТО ИЗЛЪЧВАНЕ И ХАРИЗМА ПРЕСЛАВА Е ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА И ИДОЛА НА ГОДИАНТА – ТЯ Е НОМЕР ЕДНО

 2. haho казва

  mnogo sam stastliva za preslava!kamak mi padna ot sarceto

 3. Име (задължително) казва

  princesa ti nomer 1 krasavica ti super nomer 1 kak vsegda

 4. лили казва

  Много е лесно да напълниш деколтето със силикон, но че Преслава е анорексичка си е факт неоспорим! Погледнете ръцете и краката й- същински ужас!!! Много жалко за нея, а вие които й се възхищавате само и правите лоша услуга, вместо да се вземе в ръце и да се лекува, докато е време!

 5. koteto казва

  oxo kvo stana kakste vie qwa be : P

 6. koteto казва

  abe davi razkriq liedna taina az isestrami siimame gadjeta tq xaresva bratmi aas edno momhe otmaxlata aaaaaaaaaaaaaaaaaaakoweka jete aaaaaaaaaaa qwa be tigre xaxaxaxaxxa : D

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.