Шок в bTV: Жесток скандал с Крисия и Симона на финалната права!

Шок в bTV: Жесток скандал с Крисия и Симона на финалната права!
5 (100%) 5 votes

Големият финал за Крисия и Симона обречен на провал!

Нечуван скандал тресе телевизия Би Ти Ви и най-вече екипът на „Шоуто на Слави“ заради малките сладурани Крисия и Симона, които изправиха пред провал финала на шоуто в петък вечерта.

Тогава Слави и Ку-Ку бенд трябваше да изберат едно от трите деца – Крисия, Симона или Гергана за победител и бъдеща екранна партньорка на господин Андреев. На метри от финалната права обаче, Крисия и Симона решиха да бойкотират всичко. Разбира се, съвсем наивно и по детски, научи Kliuki.bg.

Крисия и Симона сериозно изплашиха Слави и екипа му

Крисия и Симона сериозно изплашиха Слави и екипа му

Музикантите на Слави са втрещени от факта, че през последните репетиции тези дни, Крисия и Симона не спират да плачат и не могат да научат и изпълнят, както подобава песните си. Момиченцата ставали все по-тъжни, че краят наближава и скоро ще ги разделят.

Припомняме, че Крисия и Симона се превърнаха в големи приятелки по време на конкурса, а напоследък са неразделни, пишат от Пик. Точно в това се крие и болката им, а всяка от тях не иска да победи, заради другата.

„Крисия и Симона са уникални. Вече не знаем какво да ги правим и как да ги успокоим. Крисия плаче и не иска да пее хубаво, за да не засенчи Симона. А Симона реве, та се тръшка, че ако спечели тя, приятелката й ще остане на заден план. И най-вече, че няма да се виждат толкова често, както досега“, разказват хора от екипа на предаването.

Най-шашнат от всички обаче, бил самият Слави Трифонов, който се видял в чудо и няма идея какво да стори, за да успокои ревящите Крисия и Симона. Дългия само се кръстел и се надявал, че когато дойде моментът, двете ще се вземат в ръце и ще дадат всичко, на което са способни. Както винаги досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

9 коментара по “Шок в bTV: Жесток скандал с Крисия и Симона на финалната права!”

 1. Адриана

  февр. 18. 2014

  Просто е… Да вземе и двете! 🙂

 2. цццццц

  февр. 18. 2014

  Наистина Слави и сценаристите му да измислят още нещо да запазят трите момиченца плюс Тереза Тодорова за откриване на нова рубрика в шоуто и така плачещи няма да има.От това и зрителите ще спечелим като се наслаждаме на даровите деца.

 3. 1

  февр. 18. 2014

  Да вземе и трите и да ги редува.Единия петък да излезне Симона с г–н Андреев,другия петък пък Крисия,после Гергана и всички ще са доволни.

 4. Vesela Ilieva

  февр. 19. 2014

  🙂

 5. ИЗПОЛЗВАТ ДЕЦАТА ЗА ДА СИ ВДИГАТ РЕЙТИНГА.АМИ ТЕЗИ КАКВО СА СЕ НАРЕДИЛИ ТАМ/ КАТО ЧЕ ЛИ ИМ ПУКА ЗА ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЧИЦА. ЛИЦЕМЕРИ

 6. Петя

  февр. 19. 2014

  Тричките заслужават да останат и да махне Тереза това дете е толкова нахално за възрастта си чак нагло и неприятно

 7. Име (задължително)

  февр. 20. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 8. Али 2000

  Дек. 08. 2014

  Спорет мен най добре е Крисия.На такива години е и има страхотен глас.Браво на Крисия

 9. али 2000

  Дек. 08. 2014

  Тричките заслужават.А и зрителите печелят.Това е по добрият вариант

Добавете коментар