Срам за Глория! Симона Загорова направи нещо отвратително!

Срам за Глория! Симона Загорова направи нещо отвратително!
5 (100%) 5 votes

Симона Загорова се изложи тотално пред всички, за срам на Глория!

Примата на фолка Глория потъна в срам заради щерка си Симона Загорова. 16-годишната тийнейджърка направи нещо отвратително и разбуни духовете в мрежата. на все още крехката си възраст, Симона си напомпа джуките, като буквално се обезобрази.

Още не е ясно къде малката Симона Загорова е направила интервенцията, която я превърна в копие на Мара Отварачката, но истината е, че устните й изглеждат ужасно. На снимката ясно личи, че горната й джука е направо къдрава от неправилно поставения имплант, или хиалуронова киселина.

Симона се обезобрази сама и то само на 16 години

Симона Загорова се обезобрази сама и то само на 16 години

Срамът за Глория е огромен, тъй като източници доверяват, че Симона Загорова си е напомпала джуките без знанието на родителката си и я е поставила пред свършен факт. Близки до двете са склонни да повярват, че това е истина, тъй като самата Глория стартира с хирургичните намеси по тялото си сравнително късно, разбра Kliuki.bg.

Грозно!

Грозно!

Всички знаем, че в началото на кариерата си, а и дълго след това Глория бе напълно естествена. Това обаче не може да се каже за щерка й Симона Загорова, която още от малка се държи като типичната кифла и това ясно личи и от профила й във Фейсбук.

„Защо се е загрозила така тази Симона? Та нейните устни по принцип си бяха пухкави и красиви. Направила се е на чучело! Вместо да гледа майка си и да се учи от нея, да набляга на гласа си, това момиче прави само глупости“, пишат възмутени читателки по форумите.

Каква е била реакцията на самата Глория не е ясно, но ако не е изгубила съвсем усета си за нормално и гротескно, певицата лично трябва да се опита да налее акъл в главата на Симона Загорова, категорични са фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Срам за Глория! Симона Загорова направи нещо отвратително!”

 1. Ив

  февр. 18. 2014

  Няма никакви импланти просто се омазала с червило до носа

 2. Emille Boev

  февр. 19. 2014

  ОТВРАТИТЕЛНО?! ПОМИСЛИХ СИ, ЧЕ СЕ Е ПОЕБАЛА В ДУПАРАТА?! А ТО?!?!

 3. Yordanka Veckova

  май 13. 2014

  mnogo falwivo gloria et daweria u yjas .

 4. Име (задължително)

  май 17. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар