Християн Гущеров направо онемя след думите на Мария!

Бизнесменът Християн Гущеров буквално онемя от изненада, след това, което му сервира Мария. Миньончето на фолка явно вече не издържа и реши да вземе нещата в свои ръце.

След като няколко години даваше вид на скромната и любяща жена, Мария се убеди, че ако не започне да действа, никога няма да получи онова, което иска от Християн Гущеров. А именно брак!

[caption id="attachment_308145" align="alignright" width="300"]Сега топката е в полето на Християн Гущеров Сега топката е в полето на Християн Гущеров[/caption]

На Християн Гущеров очевидно му е добре в сегашната ситуация - да съжителства с певицата и да се грижи за щерка й Марая, но без официално обвързване. Дали го притеснява предбрачния договор, или фактът, че без него Мария може да ошушка половината от състоянието му при евентуален развод, не е ясно.

Но фактът е, че той все още не й предлага брак. И затова Мария го направи. Певицата директно заяви в интервю за известно столично списание, че тя никога няма да отвори дума за сватба, защото е истинска жена. Но мечтае и държи Християн Гущеров най-после да поиска ръката й.

Думите на Мария не са просто намек, а директно настояване, при това публично. След този й ход, на Християн Гущеров не му остава друго, освен да притърчи до най-близкия бижутериен магазин и да закупи пръстена с възможно най-голям диамант.

Злите езици обаче шушукат, че ако Мария продължи да настоява, това може да й изиграе лоша шега и да се окаже края на приказката й с милионера. Защото според клюките Християн Гущеров обича певицата, но миналото й го кара да бъде предпазлив относно официалното си обвързване с нея.