Джоко Росич гасне! Обявиха истинското състояние на здравето му!

Джоко Росич гасне! Обявиха истинското състояние на здравето му!
5 (100%) 1 vote

Джоко Росич е преместен в реанимацията на Правителствената болница

Джоко Росич гасне в Правителствена болница.

Знаковият актьор бил преместен в медицинското заведение по настояване на близките му още миналия четвъртък. Болният е транспортиран от „Пирогов“ и за него се грижат три медицински екипа в реанимация.

Въпреки полаганите усилия, той рядко идва в съзнание, а кардиолозите наричат пулсът му „заспал“. Този термин се използва, когато ритъмът на сърцето се чува съвсем слабо, пише вестник „Монитор”.

Независимо от грижите на близките и съпричастността на почитателите, Джоко Росич е в критично състояние. Не само общото му състояние не е добро. Метастази са плъзнали по всички органи и системи на организма му, съобщиха от Правителствена болница.
djoko rosich
Преди месец актьорът изиграл най-много роли на седло, беше подложен на тежка операция. Необходимо беше спешно да се отстранят туморни образувания от главата.

Заради опасността за живота му, след 20 години в емиграция в Канада дъщеря му се завърна в родината. Близките му бяха покрусени не само заради страшната диагноза, но и заради липсата му на желание да се бори.

Джоко Росич загуби сина и съпругата си. Жена му си отиде от рак преди година и това го срина напълно. Двамата имат дългогодишен щастлив брак и мъката по нея го съсипа. Самотата с всеки изминал ден става все по-тежка за понасяне и той напълно се предаде пред болестта.

Липсата на най-близките хора го съсипа до такава степен, че не можа да се порадва на дългогодишната си кариера. Дори на такава почтена възраст все още беше канен да се снима – не само у нас, но и в чужбина. Особен интерес към него има в унгарското кино, където Джоко Росич е със статут на истинска звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джоко Росич гасне! Обявиха истинското състояние на здравето му!”

  1. Mitka Ilieva

    февр. 19. 2014

    JALKO ZA TOZI DOBARA CHOVEK BORI SE DJOKO BORI SE IMAME NUJDA OT TEBE OBICHAME TE

Добавете коментар