Алисия платила на Слави Трифонов, с което шокира България! За нея вече не е лесно да бъде гост в предаването!

Оказва се, че за покана в "Шоуто на Слави" Алисия вече трябва да си плаща. HotArena.net излезе с информация, че певицата е платила 4 хиляди лева, за да стъпи в шоуто. Тя смятала Слави за най-добрата реклама и не се подвоумила да извади сума за гостуване в неговото шоу.

Парите не са проблем за Алисия. Преди седмици тя открито заяви пред Сашо Диков, че почти сама издържа нея и детето й, тъй като Валери Божинов давал доста нищожна издръжка.  Фолк дивата обаче се справяла отлично и сама. Всеизвестно е, че в поп-фолка има доста финанси и това не е от вчера.

Явно за Алисия 4 хил. лева не са никакъв проблем. Все пак хубавицата печели даже повече само от едно участие. Говори се, че фолк изпълнителките прибират по 6 бона и нагоре само да се появят на няколко часа в нощно заведение.

[caption id="attachment_308168" align="alignright" width="300"]Slavi Алисия платила на Слави Трифонов за участието си в "Шоуто на Слави"[/caption]

Алисия обаче смятала "Шоуто на Слави" за много по-голяма реклама от което и да е участие, допълват колегите. Тя извадила тези пари за гостуването в предаването, защото в момента нейното име във фолк средите залязва с бързи темпове. Единствено около любовта й с Ники Михайлов и драмите с Валери Божинов певицата се споменава тук-там в медийните среди. Всичко това води до отлив на фенове, което е пагубно за всяка личност в шоубизнеса.

Kliuki.bg припомня на своите читатели, че Алисия бе на гости на Слави Трифонов миналата седмица. Тогава тя изпълни своята последна песен. Покрай конкурса с талантливите деца рейтингът на "Шоуто на Слави" се вдигна в пъти от това, което беше миналата година. Очевидно Алисия е усетила това и е решила, че сега е най-точният момент да гостува отново в предаването.