Феновете в шок: Нещо страшно се случи с Глория!

0

Феновете на Глория изпаднаха в стрес. Почитателите на примата на поп фолк музиката у нас Глория са в нестихващ ужас.

Една от най-вървежните изпълнителки Глория тотално се е сбръчкала. Най-вероятно времето не е подминало певицата, която има явни признаци на стареене около очите и носа. Близки до изпълнителката на „Ангел с дяволска душа” твърдят, че отскоро тя си е сложила солидно количество ботокс на челото и то стои като гладко яйце.

Дотолкова е изпънато, че Глория трудно изразява емоции и то изглежда застинало. Но родената в Русе и израснала в Две могили поп фолк дива явно не е оценила ситуацията и не си е сложила разкрасяващия продукт и из останалата част на фейса й.

Нещо страшно става с Глория
Нещо страшно става с Глория

Затова и се е получил този парадокс. Горе, в посока към косата Глория е гладка и опъната като двадесетгодишна, а надолу по лицето й се забелязват доста ясни и провокативни бръчки.

Родената като Галина Иванова и по-известна като Глория все пак успява да запази самообладание макар и сбръчкването по физиономията й да е вече факт. Тя е категорична, че ще продължи да пее и радва феновете си, въпреки темпа на годините.

И както в една от песните си „Сцената обичам лудо” тя откровеничи, че това е нейния живот. Глория винаги е заявявала, че магията на трибуната винаги я зарежда с невероятен плам и ентусиазъм, прави я жива.

Русенлийката се определя като амбициозна жена и нищо чудно в най-скоро време да изненада почитателите си със съвсем нова визия, ала д-р Енчев.

Засега се опитва да премахме умората и напрежението от лицето си с новия, пролетен десен на косата си. Глория си я боядисала в тъмен основен цвят, а отгоре са по-светлите червени нюанси.

Изпълнителката на „Вино за утеха” Глория е повече от категорична, че въпреки „капаните” на времето, тя ще продължи да пее и радва своята публика. За която е готова да направи всичко, дори да се подложи на болезнени хирургически интервенции.

http://youtu.be/1x17Op-lljA

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.