Шок! Решението на Кали ужаси близките й!

Шок! Решението на Кали ужаси близките й!
4 (80%) 4 votes

Решението на Кали бе посрещнато остро от страна на близките й!

Певицата Кали втрещи съпруга и близките си с решението, което взе. Само 40 дни след като роди третото си дете, Кали се кани да го зареже в чужди ръце, за да хукне по кръчмите.

Фолкаджийката вече е планирала няколко от участията си, които разбира се, са из цяла България и тя ще трябва да пътува почти през ден. А бебето й да остане под грижите на всеки друг, но не и на собствената си майка, от която има незаменима нужда.

Кали зарязва бебето си и хуква по заведения

Кали зарязва бебето си и хуква по заведения

Близки до Кали и половинката й разказват, че той не е очарован от решението на любимата си и опитал да я разубеди, но уви – Кали си знаела своето. Дори колежките й говорели да задържи малко темпото и да се отдаде на сина си, но явно певицата се страхувала да не изгуби славата си от по-младите и атрактивни от нея певици, разбра Kliuki.bg.

В крайна сметка Кали прави това, което й хрумне, а приятелят й го знае отлично. Гласовитата симпатяга има доста чепат характер и никога не е била склонна да се остави някой друг да определя начина й на живот.

Лошото в случая обаче е, че ощетен остава новородения син на Кали. Който и да поеме грижите за него, нищо не може да замени присъствието на родителката за едно бебе. А и да не говорим, че то трябва да бъде хранено от нея – нещо, което очевидно Кали е прекратила много рано.

Самите почитатели на певицата са разделени на два лагера. Едните се радват и едва ли не аплодират решението на любимката си да се върне при тях и да ги забавлява, както само тя умее. Други обаче порицават поведението на Кали и смятат, че е недопустимо да пренебрегнеш детето си в името на нощния живот и кариерата.

А какво мислите вие по въпроса?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок! Решението на Кали ужаси близките й!”

  1. Ewes

    февр. 21. 2014

    Мисля,че 1 .не и се гледа дете 2. Има нужда от пари,явно бащата не е рентабилен . 3. И двете. Тъжно е да захвърлиш бебето си на 40 дни,освен ако не са закъсали много за пари,но …чак пък толкова

Добавете коментар