Лекарска помощ за едно от децата в „Шоуто на Слави“!

Лекарска помощ за едно от децата в „Шоуто на Слави“!
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов и хората от „Шоуто на Слави“ са страшно уплашени!

Спешна лекарска помощ бе необходима в „Шоуто на Слави“ днес, когато Дългия и екипа му бяха принудени да се обърнат към специалист. Те светкавично повикаха медик психолог, който да се погрижи за състоянието на две от любимките на България – Крисия и Симона.

Малките сладурани трябва да се изправят в последната си битка една срещу друга на финала на конкурса за екранна партньорка на Митко Андреев в „Шоуто на Слави„, но е много вероятно всичко да претърпи провал.

Стресът в "Шоуто на Слави" е пълен!

Стресът в „Шоуто на Слави“ е пълен!

Днес на репетицията станало ясно, че Крисия и Симона си намят хал хабер от песните, които трябва да изпеят. Двете не спирали да плачат затова, че скоро вече няма да бъдат заедно и една от тях ще трябва да се прибере у дома си, защото победителят в „Шоуто на Слави“ ще е само един. Единствено гласовитата Гергана досега залягала над песента си и репетирала усилено, научи Kliuki.bg.

Най-зле от трите била малката Крисия Тодорова, на която светкавичната и голяма популярност й дошли в повечко. Крисия обикнала хората от екипа на „Шоуто на Слави“, а най-вече Симона, за която й било много мъчно и не иска да се разделят.

Тъкмо затова психологът – експерт бил повикан да се занимае с децата и да опита да смъкне огромното напрежение от плещите им. Дали ще го направи или няма да успее, ще се разбере още тази вечер, когато момиченцата трябва да пеят в „Шоуто на Слави“ заедно с едни от големите ни изпълнители.

Крисия ще изпълни песен в дует с Орлин Горанов, Симона ще запее с Миро, а Гергана ще се изяви до Нели Рангелова в „Шоуто на Слави“. А почитателите им, които вече са страшно много, им изпращат положителна енергия и чукат на дърво любимките им да се представят перфектно, както винаги дотук.

Има още само броени часове до изявата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Лекарска помощ за едно от децата в „Шоуто на Слави“!”

  1. вилма

    февр. 20. 2014

    И МЕДИИТЕ ПОМОГНАХТЕ ЗА ГОЗИ ПСИХИЧЕСКИ СРИВ НА ДЕЦАТА!

Добавете коментар