Показен разстрел! Пръснаха мозъка на втора Кралица на красотата във Венецуела!

2

Убитата Кралица на красотата е на 22 години и е сред най-известните в страната!

Страшна трагедия беляза Венецуела днес, когато още една Кралица на красотата намери смъртта си. Това е 22-годишната Хенезис Кармона, която бе разстреляна показно в главата по време на участието й в протест срещу правителството.

Младата Кралица на красотата бе убита пред очите на стотици свидетели на антиправителствената демонстрация, а на кадри от престъплението ясно се вижда мъжът, който е насочил пистолета си право към главата й.

Кралицата на красотата след разстрела
Кралицата на красотата след разстрела

Хенезис Кармона е една от най-известните и обичани във Венецуела Кралици на красотата. Тя е победила в конкурса „Мис Туризъм Карабобо“ през изминалата година, а е планирала и участието си в реномирания конкурс „Мис Венецуела“. След него момичето е имало мечти да се занимава с кино и телевизия, научи Kliuki.bg от тамошните медии.

След като куршумът пронизал мозъка й, Кралицата на красотата Хенезис Кармона моментално е била транспортирана в елитна болница, но лекарите не са могли да я спасят от смъртта, защото раната била страшна и дълбока.

Хенезис Кармона в болницата
Хенезис Кармона в болницата

Кралицата на красотата е била добра студентка в Технологическия институт на Каракас, а до завършването на този семестър имало още само месец. Родителите и приятелите й били адски горди с нея, а любовта още не била почукала на „портата“ й.

„Тя беше не само Кралица на красотата, но и директен, честен и доблестен човек. Умно и красиво момиче, за чиято гибел престъпникът трябва да плати с живота си. Не е нормално да се случват такива неща в 21 век“, плачат почитатели на 22-годишната Хенезис Кармона.

Още няма информация относно поводите и причините на килъра, които доведоха до кончината на това прелестно и обичано от сънародниците си същество. Очаква се венецуелците да обявят и ден на траур заради Кралицата на красотата, която ще липсва на мнозина.

2 коментара
  1. liVIA казва

    JALKO ZA MLADOTO I KRASIVO MOMI4E

  2. Георги Иванов казва

    ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.