Крум Савов отива при някогашната си конкуренция и постави бившите си началници в шок

Невероятно, но Крум Савов се озова в доста интересна, предвид визитката му, телевизия. От 1 март 2014 г. той ще започне работа в Би Ти Ви, научи Kliuki.bg. Това бе потвърдено от началниците на телевизионната медия. Савов е назначен за главен редактор на отдел "Спорт" и се очаква до дни да подпише официално своя договор.

[caption id="attachment_308283" align="alignright" width="300"]Крум Савов вече е част от Би Ти Ви Крум Савов вече е част от Би Ти Ви[/caption]

Крум Савов заменя на поста уволнения Красимир Минев. Той ще се грижи за всички спортни акценти на цялата БТВ Медия Груп. Назначаването му обаче се прие с голям интерес от обществеността. Дълги години този спортен журналист работеше в основната конкуренция на БТВ, а именно Нова телевизия. След като предаването му "Спортен свят" бе свалено от ефир, Крум Савов също бе принуден да си търси ново поле за спортна изява.

Присъединяването на Крум Савов към Би Ти Ви би трябвало да доведе до края на неговите изяви в Канал 3, където от няколко години води спортно предаване. Работата му в LiveMedia обаче се очаква да продължи. Там Савов е главен редактор, а самата медия обединява няколко сайта.

Все още не е известно дали Крум Савов ще стане водещ на "Студио Шампионска лига", какъвто беше дълги години Краси Минев. Най-вероятно обаче това ще се случи, тъй като Алекси Сокачев трябва да се върне към обичайните си задължения на футболен коментатор.