Американка извърши нещо ненормално

Американка извърши нещо ненормално
5 (100%) 4 votes

Американка прави опити да се превърне в жива Барби и стигна дотам, че извърши нещо ненормално!

Блонди Бенет е на 38 години, американка и от години се опитва да заприлича на Барби. Разбира се, тя не е първата жена по света, която се е вманиачила по Барби. Една от най-известните в световен мащаб двойнички на куклата е от Украйна, моделът Валерия Лукянова. Блонди също като нея се подложила на пластични корекции по бюста, лицето, устните. Това коства много финансови средства и много болка, но нито една от последователките на Барби не смята,че това са напразни усилия. Те се надяват животът им да е като този на Барби.

Блонди Бенет, която мечтае да е Барби

Блонди Бенет, която мечтае да е Барби

Въпросната американка Блонди Бенет, обаче, освен визуално, решила и интелектуално да се промени. Тя започнала да ходи на хипноза с цел да затъпее. Да, наистина, жената желаела това и била доволна от резултатите. Напоследък забравяла много и то елементарни неща, например къде живее майка и, пишат и от Vesti.bg.

Блонди разказва,че постоянно близки или непознати хора дори я питат защо и е толкова силно желанието да прилича на Барби, а сега и дори тази странна хипноза. Жената била също много учудена как пък другите момичета не искат да приличат всички на Барби, та нали животът на популярната кукла е толкова хубав, грижи се само да е красива и си пазарува постоянно. Според нея, това е мечтаното от всяка жена ежедневие и тя всячески се стреми към него.

Хубаво е човек да има модел на подражание, но следването на подобна идея по такъв начин граничи с безумие!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Американка извърши нещо ненормално”

  1. Име (задължително)

    февр. 21. 2014

    Ами тя и без хипнозата си е тъпа май

  2. юлка

    февр. 21. 2014

    тази хем е тъпа, хем е психо! трябва и лечение!

Добавете коментар