Къде е Адел? 25-годишната звезда с поразяващ глас като че ли се стопи във въздуха. Само преди година всички говореха за нея, а сега тя буквално е минала в нелегалност. Казват, че Адел изцяло се е отдала на семейните си грижи и трудно краде време за развлечения и работа върху нов албум.

[caption id="attachment_308358" align="alignright" width="333"]Адел броди по улиците небрежно облечена и без грим Адел броди по улиците небрежно облечена и без грим[/caption]

Тези дни лондонски папараци засякоха Адел край една от големите столични книжарници, разказват от woman.ru. Небрежно облечена и сресана как да е, без грим и с тъжно лице, Адел изглеждала уморена и потисната. Може би Адел страда от това, че след зашеметяващия си успех изведнъж е хлътнала в забрава?! Край книжарница Daunt Bookstore никой не я спира за автограф, след нея не се обръщат. Дали Адел не копнее вече да се върне на сцената?

Почитатели на Адел се надяват, че скоро любимката им ще излезе от домашното си прикритие и ще ги зарадва с турне или поне със самостоятелен концерт. Говори се, че в пълна секретност се “пече” нейният бъдещ албум. Дали наистина Адел прави нов албум, питаме от kliuki.bg.

След дълго пребиваване в “нелегалност” Адел наскоро се появи на концерт на Принс. Тогава бе в обичайния си вид – свежа и с озарено лице, а не както са я видели папараците. Може би има нужда да излиза по-често, а трудно съвместява това с грижите за малкия си син? Наскоро тя игнорира връчването на премиите BRIT Awards, а можеше да се разходи по червения килим! За подобно нещо няма нужда да ходи надалеч: нали Адел вече трайно се е установила в Лондон с любимия си Саймън и синчето!

Много хора намират поведението на Адел за странно. Не е ли време страхотният й глас отново да прозвучи, вече с нещо ново? Лауреатката на “Грами” Адел със сигурност е наясно, че очи, които не се виждат – се забравят.

http://youtu.be/LwsaoLEvWbw