Азис и Валери – вижте ги как ги хванаха!

Азис и Валери – вижте ги как ги хванаха!
1 (20%) 1 vote

За костинбродския славей Васил Боянов, известен с артистичния си псевдоним Азис знаем. За Валери – не

Ясно е, че Азис предпочита да има гаджета от собствения си пол. Дали е само трик, с който цели да си повиши имиджа или наистина ромът си е с подобна ориентация, все още се гадае. Мненията са противоречиви. Както между впрочем за всяка взимаща се на сериозно „творческа личност”.

Е, Азис е провокативен, различен, не стоящ на едно место, уникален в своите превъплъщения и изцепки на екрана и в живота. Такава е и професията му.

Но за нападателя Валери Божинов това е изненада. Доскоро съпругът на моделката Николета Лозанова беше смятан единствено за плейбоя, лошото момче, което залиташе по хубави бамбини.

И който смени първата си съпруга – поп фолк изпълнителка с глуповатата, но красива НиЛо.  С която също връзката им зацикли.

Валери и Азис заедно

Валери и Азис заедно

Въпреки изхвърлянията им по социалната мрежа за екзотичните им почивки, невероятни ваканции и шикозни дрехи на водещи световни дизайнери, с които се обличаха цялото семейство. И които безкрайно дотегнаха на обикновения българин!

И след всичко това, дотал ли я докара Валери, да стане гадже на Азис!!

Знаем за слабостта на Азис, който си пада по яки, мускулести момченца. Но за „тайната страст” на футболиста Божинов не подозирахме. Досега. Щом не му потръгна на футболното игрище роденият в Горна Оряховица спортист сигурно е решил да изпробва нови, адреналинови усещания.

Които да демонстрира в Интернет пространството. От която „болест” Божинов няма намерение да се излекува.

В интимната поза, събрала над две хиляди харесвания в нета, двамата събират овациите на почитатели. „Милички”, „куклички” са само малко от определенията, с които са засипвани двамата „влюбени”.

Някои от феновете обаче предричат, че опитните ръце на Азис ще остави на сухо в най-скоро време брачната половинка на футболиста – Николета Лозанова.

Която също показа, че обича да експериментира с жени. Докъде ли ще стигне „отворената връзка” между Николета и Валери се питат форумците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Азис и Валери – вижте ги как ги хванаха!”

  1. Име (задължително)

    февр. 24. 2014

    Азис, нямаш си на идея колко дълбоко ще влезна в тебе!!!

Добавете коментар