За много хора Виктория Бекъм днес е образец на бизнес лейди, дизайнер, модна икона и професионален модел. А каква е била Виктория Бекъм в началото на кариерата си?

[caption id="attachment_308376" align="alignright" width="300"]18-годишната Виктория Бекъм позира в бяло боди 18-годишната Виктория Бекъм позира в бяло боди[/caption]

В началото Виктория Бекъм, все още Вики Адамс, позира пред фотокамерата плахо и дори срамежливо. Тя изглежда чудесно със свежите си, закръглени по момичешки форми и почти невинното излъчване на лицето. Виктория Бекъм доста се е изменила от времето, когато е била 18-годишна. Но това е нормално, нали?

[caption id="attachment_308377" align="alignleft" width="199"]Виктория Бекъм днес Виктория Бекъм днес[/caption]

Сега силуетът на Виктория Бекъм е елегантен, съвършен, скулите – изпъкнали. Няма и следа от усмивка по лицето, върху което блестят нахално и с премълчаване чифт черни очи.

Първите си плахи стъпки в шоу бизнеса Виктория Бекъм прави като солистка на Spise Girls. Следват трогателните фотосесии, които само показват колко много стъпки е направила малката “спайска” до днешния си образ, сравнихме от kliuki.bg.

Новата Виктория Бекъм държи здраво в ръце юздите на живота си, коментират от woman.ru. Тя е прославена и богата, има четири прекрасни деца и – по всичко изглежда – животът й с Дейвид Бекъм върви по вода. Развила е до съвършенство едно свое качество, демонстрирано още в тийнейджърските години: Виктория Бекъм умее да покаже коя е и какво има. Околните виждат от нея само това, което тя иска да им покаже. И им показва онова, за което е сигурна, че ще ги впечатли, ще им хареса.

На снимките от първата си фотосесия 18-годишната Виктория Бекъм позира по бяло боди. Начинаещата звезда Вики е с апетитни форми, пухкави бузки и уплашена. От всичко това сега няма и следа. Хубаво е да се знае, че новият образ на Виктория Бекъм не е резултат от стихийна еволюция. Всичко е планирано и внимателно реализирано: титаничен женски труд, който само една Виктория Бекъм може така успешно да свърши!

vika3vikavika2

http://youtu.be/q-p0-UwVbm4