Короната е за Крисия Тодорова! Честито! /ВИДЕО/

Короната е за Крисия Тодорова! Честито! /ВИДЕО/
4.1 (81.82%) 11 votes

„Шоуто на Слави“ избра: Короната е за Крисия! Честито!

След два месеца невероятни детски изпълнения, „Шоуто на Слави“ вече си има своята партньорка на г-н Андреев. Короната е за Крисия Тодорова. Честито на малката разградска сладурана. Тя бе избрана от Ку-ку бенд, а решението бе съобщено от водещия Слави Трифонов.

Във финала тази вечер Крисия Тодорова изпълни великолепната „Една българска роза“, която в оригинал е на покойната Паша Христова. Криси се справи невероятно, а Дългия обяви това изпълнение за „толкова сладко“.

pobeditelka

Короната е за Крисия Тодорова! Честито!

Другите две финалистки Симона Иванова и Гергана Тодорова също отново бяха брилянтни. Свищовската хубавица изпя „Пътнико свиден, пътнико млад“ на великата Ани Павлова. Гери пък изпълни „Моя страна, моя България“ на емблематични Емил Димитров.

Всяко едно от трите деца получи статуетка, която ще му остане за спомен от „Шоуто на Слави“. Въпреки че короната бе дадена на Крисия Тодорова, останалите момиченца няма да спрат с уникалните си изяви пред публика. Като жест към трите Слави Трифонов и екипът му ще проведат концерт в родния град на всяка от финалистките. Така българите ще имат възможност да чуят прекрасните гласове на децата в Разград, Свищов и Стара Загора. В концертите ще вземат участие и отпадналите след кастинга деца.

Крисия Тодорова се превърна в любимка на цяла България през последните месеци. Тя събра най-много почитатели сред зрителите. В социалната мрежа те са 127 хил. и непрекъснато растат. Талантът на детето е огромен. По време на конкурса Криси възхити с уникални изпълнения като „Лане мое“ и „Светът е за двама“ в дует с Орлин Горанов. Именно тя се очакваше да спечели и така и стана.

Честито на Крисия Тодорова от Kliuki.bg! Короната е твоя, мило дете, на добър час!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

16 коментара по “Короната е за Крисия Тодорова! Честито! /ВИДЕО/”

 1. кипряна

  февр. 22. 2014

  ПРЕКРАСНА КРИСИЯ! ПРЕКРАСНИ МАЛКИ ГОСПОЖИЦИ! КАТО СЕ СЕТЯ ЗА ТЯХ, НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МЕ Е СРАМ ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРКА! ПОКЛОН ПРЕД ВАС, МИЛИ ДЕЦА!

 2. янина

  февр. 22. 2014

  ще ми липсват тези прекрасни малки момиченца и в същото време много големи певици

 3. Krasimira Shmatova

  февр. 22. 2014

  Not comment Not my nai

 4. яг

  февр. 22. 2014

  всичко беше много трогателно,всичко бързо свърши и да незабраме за отпадналите деца и те да не забравят за нас,като ни напомнят за тях с нови изяви.БРАВО мили деца бяхте чудесни,продължавайте в същия дух.

 5. Вики

  февр. 22. 2014

  Талантливи,красиви български деца.Невероятни!Много ще ми липсват на екрана.

 6. Име (задължително)

  февр. 22. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 7. надя недялкова

  февр. 22. 2014

  Честито на Крисия и на другите две момичета! Беше удоволствие да ги гледаме!!!

 8. Музикант

  февр. 22. 2014

  За съжаление, в това шоу победи този който по – освободен, по – харизматичен и с по големи финансови възможности, а не талантът. Според мен, най – музикално е детето от Свищов – Симона. Тя пее най – вярно и точно. Тя просто чувства музиката и пее с лекота. Гласът и не е толкова школован. Докато Крисия просто е научена да пее. Все пак конкурсът не е за чар и и артистичност, а за музикален талант! Симона е безспорен такъв!!!

 9. омраз

  февр. 22. 2014

  Музикант, коментара ви е толкова нелеп, че не подлежи на разискване.Конкурсът е за „СЦЕНИЧНА ПАРТНЬОРКА НА ГОСПОДИН АНДРЕЕВ“ и никъде не се споменава музикален талант.Това не ви е „Гласът на България“, нито „Х-фактор“, а безспорно най добре на сцена стои Крисия – и с визия, и с чар и с неподправеност.Още повече, че и трите деца работят с вокални педагози от преди старта на предаването, което опровергава тезата ви за „нешколУвания“ глас на Симона.Поучете се от реакцията на самите великолепни дечица след обявяването на Крисия за победител, очевидно има какво да научите

 10. Валя Миронова

  февр. 22. 2014

  Аз мисля,че трябваше да оставят зрителите да решават коя да е партньорка на г-н Андреев

 11. Валя Миронова

  февр. 22. 2014

  Трябваше зрителите да решават

 12. Kory

  февр. 22. 2014

  А къде в цялата тази история с избора се намира т.нар. Г-н Андреев? Нито се появи в шоуто, нито чухме мнението му…. нали все пак става дума за „неговата“ сценична партнъорка?

 13. Tania Tineva

  февр. 23. 2014

  Ще ми липсват тези прекрасни малки момиченца и в същото време много големи певици !!

 14. Мая

  февр. 23. 2014

  Трябваше зрителите да решават а не Слави! Защото повече от ясно е че той решава а не Куку бенд Гергана бе номер едно разбира се и другите дечица не по лошо пеят но тук има нещо като кой даде парички на бедничкия Слави!

 15. Cveti

  февр. 24. 2014

  Омраз, извинявайте, след като конкурса е бил само за сценична партньорка на г-н Андреев и за харизматично присъствие, защо трябваше момичетата да изпълняват песни като за приемен конкурс на Миланската скала?!
  Или те са си ги избирали?! То си беше мини реалити Мюзик айдъл за малки изпълнителки, не схванахте ли скритата идея на шоуто?
  Не можеше ли просто да разиграят един театрален етюд?
  И да, къде в целия този спор за избор на кандидатките е самият г-н Андреев, нали се търсеше негова партньорка или той е длъжен да приеме избора на ”великото” жури?!

 16. Eti Vylkova

  февр. 28. 2014

  много мислиш…Природата е казала тежката дума : Безспорна дарба и талант ! Адмирации !!!

Добавете коментар