Венета Райкова отново възхити с невероятната си фигура

Тази вечер България ще изгледа поредната доза от "Горещо", но водещата Венета Райкова вече разпуска по добър и приятен начин. Както се знае отдавна,  предаването се прави през седмицата, а се излъчва в събота вечер. Затова почивните дни за повечето българи са почивни и за Венета Райкова.

Красивата тв водеща пусна във Facebook снимка, на която почива след уморителната работна седмица. Фотото е направо за корица на списание. Венета Райкова е повече от впечатляваща. Тя е разголила изящните си крака и почива на шезлонг, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_308454" align="alignright" width="300"]Raikova Венета Райкова е желана от всеки български мъж[/caption]

Красотата на Райкова не е нещо ново. Въпреки че наближава 40-годишна възраст, Венета още е все така обаятелна, както беше в началото на кариерата си в телевизията. Специално тази снимка на краката на тв водещата обаче със сигурност е хвърлила мнозина от любителите на женската красота в розови сънища.

На тези прелестни крака обаче от години се радва само един мъж. Това е съпругът на Венета Райкова, с когото имат и син. Тишо е обект на завист у доста българи, тъй като е женен за една от най-прелестните дами у нас, както се видя и във Facebook.

Преди брака й обаче, има доста слухове за бурното минало на Венета Райкова. Тя не е имала щастливо детство. Израснала с пастрок, Венета винаги ще изпитва празнина в своя живот. Говореше се за нейни авантюри преди години, но след появата на Тихомир в живота й всичко в този аспект затихна.

Вижте снимката на Райкова, която възхити България!

[caption id="attachment_308457" align="aligncenter" width="300"]Raikova Венета Райкова разпуска, но същевременно и очарова родните мъже[/caption]