Милионите почитатели на Леонардо Ди Каприо са неутешими!

Милионите почитатели на Леонардо Ди Каприо са неутешими!
5 (100%) 4 votes

Милионите почитатели на звездата от „Титаник“ Леонардо Ди Каприо не искат да повярват!

Милионите фенове на звездата от филма „Титаник“ Леонардо Ди Каприо са неутешими и не искат да повярват на ушите си. Новината за любимеца им ги съсипа тотално, но фактите са факти и това не е поредната клюка, а за жалост самата истина.

Леонардо Ди Каприо си взе „Сбогом“ с феновете, категорично решен да прекъсне филмовата си кариера. Той повече няма да участва с уникалните филми, които превърна в култови с играта и ролите си. Леонардо Ди Каприо каза „край“ и слезе от сцената.

Леонардо Ди Каприо реши да прекрати филмовата си кариера. Феновете му са в шок от новината

Леонардо Ди Каприо реши да прекрати филмовата си кариера. Феновете му са в шок от новината

Разбира се, не съмсем. Защото той смята да насочи усилията си към театъра и да се изявява само на театрална сцена пред далеч по-скромна зрителска аудитория. Решението на Леонардо Ди Каприо е добре обмислено и категорично, съобщиха мениджърите на звездата.

Милионите му фенове по света обаче са страшно тъжни и не могат да спрат да плачат затова, че ще трябва да се задоволят единствено със старите филми на актьора и че никога вече няма да имат щастието на трескавото очакване на поредната му незабравима роля.

Леонардо Ди Каприо обяснява решението си с това, че вече му е време да се кротне и да спре да пътува толкова много. Той иска да отделя повече време на себе си и любимите си хора, което е най-важното за него в този етап от живота му. А и вече се чувствал малко уморен от стреса на кино индустрията, заради което мечтае да потъне в спокойния и харизматичен свят на театъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Милионите почитатели на Леонардо Ди Каприо са неутешими!”

 1. Penka Koleva

  февр. 24. 2014

  Чудо голямо.Решил и се отказал.

 2. Йосарян

  апр. 06. 2014

  Ти каза ли нещо или гъза си облиза. Чудо голямо поредната корва.

 3. Симеон Иванов

  май 11. 2014

  замен леонардо ди каприо си остава еди от наи добрите актьори в света въпреки че участвал в тлкова мног филми ди каприо си оства номер 1 незнам защо лео се от казва от филмит но тои еди истики актьор и съшта така лео е мои идол леонардо ди каприо е носител на 3 на гради златен глобос и три пъти но мениран за златен оскар таче никои да не говори нищо лош за лео тои е наи добрия актьор на света за мен тои моят пример за подражание

Добавете коментар