Милионите почитатели на звездата от "Титаник" Леонардо Ди Каприо не искат да повярват!

Милионите фенове на звездата от филма "Титаник" Леонардо Ди Каприо са неутешими и не искат да повярват на ушите си. Новината за любимеца им ги съсипа тотално, но фактите са факти и това не е поредната клюка, а за жалост самата истина.

Леонардо Ди Каприо си взе "Сбогом" с феновете, категорично решен да прекъсне филмовата си кариера. Той повече няма да участва с уникалните филми, които превърна в култови с играта и ролите си. Леонардо Ди Каприо каза "край" и слезе от сцената.

[caption id="attachment_308509" align="alignright" width="289"]Леонардо Ди Каприо реши да прекрати филмовата си кариера. Феновете му са в шок от новината Леонардо Ди Каприо реши да прекрати филмовата си кариера. Феновете му са в шок от новината[/caption]

Разбира се, не съмсем. Защото той смята да насочи усилията си към театъра и да се изявява само на театрална сцена пред далеч по-скромна зрителска аудитория. Решението на Леонардо Ди Каприо е добре обмислено и категорично, съобщиха мениджърите на звездата.

Милионите му фенове по света обаче са страшно тъжни и не могат да спрат да плачат затова, че ще трябва да се задоволят единствено със старите филми на актьора и че никога вече няма да имат щастието на трескавото очакване на поредната му незабравима роля.

Леонардо Ди Каприо обяснява решението си с това, че вече му е време да се кротне и да спре да пътува толкова много. Той иска да отделя повече време на себе си и любимите си хора, което е най-важното за него в този етап от живота му. А и вече се чувствал малко уморен от стреса на кино индустрията, заради което мечтае да потъне в спокойния и харизматичен свят на театъра.