Георги не издържа! Вижте какво му причини Златка Райкова!

Георги не издържа! Вижте какво му причини Златка Райкова!
5 (100%) 3 votes

Златка Райкова буквално съсипва гаджето си Георги Валентинов!

За гаджето на Златка Райкова Георги Валентинов настъпиха черни дни. ММА борецът едва издържа вече и е направо съсипан. Това разкриха познати и близки до двойката източници, категорични, че Златка Райкова унищожава не само кариерата на Георги, но и самия него.

Оказа се, че русокосата хубавица Златка Райкова изобщо не се е променила отпреди и след участието си във Вип Брадър го е ударила по същия начин като преди – с пиене и разгулни нощи по столичните кръчми и нощни клубове. Златка Райкова е засичана почти всяка нощ в различен клуб, където пие до забрава и виси до сутринта.

Златка Райкова направо съсипва приятеля си с непрестанните среднощни турове по столичните клубове и кръчми.

Златка Райкова направо съсипва Георги с непрестанните среднощни турове по столичните клубове и кръчми.

С нея, разбира се, е приятелят й Георги. ММА борецът дори не близвал от огнената течност, но бил принуден да виси и да дреме по сепаретата, само и само да е до любимата си и да я пази. Тъй като в много от случаите Златка Райкова не била адекватна и предвид лекото й поведение, можело да й се случи случка.

Нескончаемите запои на Златка Райкова обаче изтощили Георги до краен предел и той вече не може да се концентрира върху спорта. Преди време борецът бил свикнал и спазвал скриктен режим на тренировка, хранене и пълноценен живот, а сега всичко отишло по дяволите.

Приятели на Георги Валентинов разказват дори, че заради недоспиването й умората от нощните турове със Златка Димитрова, Георги все по-често пропускал и тренировката си във фитнеса, което за него било невъзможно преди време.

Някои от аверите на Георги вече го съветвали, макар и изтимаро, да вземе да се поогледа и да си насочи вниманието към друга, по-подходяща за него мацка. Защото Златка Райкова го дърпа директно към дъното.

Какво ли ще реши Георги и колко ли още ще търпи?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Георги не издържа! Вижте какво му причини Златка Райкова!”

 1. ДАРИНА

  февр. 23. 2014

  Няма да му дойде скоро акъла в главата , много е млад още 🙂

 2. Deny

  февр. 23. 2014

  Chudia se kak mozhe na niakoi da mu e interesno s tolkova praznoglavo i bezpolezno sashtestvo kato Zlatka.

 3. Just_me

  февр. 24. 2014

  Ахам…а пък той пращи от интелект..:D

Добавете коментар