Защо щерката на Стоичков бяга от България?

1

Щерката на Стоичков Михаела, по-известна като Мика е отвратена от интригите и клюките в България

Михаела Стоичкова планира да се изнесе от страната ни в най-скоро време. Тя бе повече от категорична, че не бяга през глава от родината си, а нейният приятел актьор Иво Аръков зарязва всичко сторено тук, за да я последва в Страната с неограничените възможности.
Напротив.

Мика е решена да тръгне заедно с гаджето си, с когото вече почти две години са заедно.

В момента именитата мома се явява нещо като говорител и защитник на Иво. В негово лице тя е открила един искрен, който е такъв, какъвто е. Не е фалшив, а умее да се радва на живота. И с нея винаги е истински.

Михаела Стоичкова и приятеля й Иво Аръков
Михаела Стоичкова и приятеля й Иво Аръков

Михаела обяснява, че младият мъж почти не спи или ако му се събират три-четири часа в денонощието това пак е добре. Стоичковата дъщеря пише в социалната мрежа, че целта на двамата е да пътуват и да се развиват непрекъснато.

Мика е възмутена от писанията в жълтата преса, както и злостните клюки по неин и по на семейството й адрес. Тя обяснява, че за двадесет години живот в Испания за фамилията й не е писано нищо пошло, гротескно преувеличено или злобно-клюкарско. Ако за този период биха живели в България, според Мика досега нямаше да има и помен от семейство Стоичкови.

Близо двегодишният престой в родината й е донесъл на Мика единствено разочарование. Михаела Стоичкова твърди, че в собствената си родина тя е получила единствено скандали, панаири, гнусни лъжи и интриги. С тази „зараза” е олята не само тя, а и семейството й.

А лъжите и грозните думи и хули към баща й нямат чет. Безумията пълнят чашата на злобата, твърди младата дама.

Михаела Стоичкова е категорична, че никъде другаде по света няма подобно чудо. Да се сее непрекъснато злоба, завист, ненавист и да се спира човек, който иска да работи. Това е най-малкото безумие, твърди Мика.

Отвратена и разочарована Михаела е категорична, че ще последва гаджето си, ако реши да замине за Америка. Младият актьор е имал успешни роли в „Тетър зад канала”, но известен човек от киноцентър Бояна му е рекъл, че има невероятен потенциал, който не трябва да похабява.

Затова той е решил да пробва късмета си в САШ, но няма как да съчетава играта си тук и зад океана.

Михаила Стоичкова – Мика пък е нахъсена двамата да постигнат нещо на по-високо ниво, далеч от човешката ненаявист.

1 коментар
  1. Име (задължително) казва

    Бащата говореше така за родината си, сега и дъщерята. На мен искрено ще ми олекне ако мийка се изнесе от България.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.