Виж как само пее Ивон Динева! (ВИДЕО)

Виж как само пее Ивон Динева! (ВИДЕО)
4.7 (94.29%) 7 votes

Дъщерята на Анелия направи сценичен дебют в култовото „Кошарите”

Дъщерята на Анелия ще повтори кариерата и успеха на мама!

Както се очакваше „чалга-бебетата” настъпват и ще отменят звездните си родители в сърцата на феновете. След като Симона Загорова и Фики Стораро се радват на първите си големи хитове, дъщерята на Анелия тръгна по техния път, видя kliuki.bg. По всичко изглежда, че децата на Глория и Тони Стораро ще надминат звездните си родители. А по гласа, който извади Ивон Динева, лесно можем да си я представим в тяхната компания.

Дъщерята на Анелия се оказа бъдеща наследница на славата на мама

Дъщерята на Анелия се оказа бъдеща наследница на славата на мама

Тези, които съзряха доста общо между дъщерята на Анелия и тази на Глория, се оказаха доста прозорливи. Десетгодишното момиченце и кака й Симона са истински посестрими по съдба.

Майките им са всенародни любимки и се убиват от работа. Бащите им рядко са до тях. Заради това сладураните получават по много и то – само от най-доброто. Имат и сериозен проблем с кифленските муцунки и „селфи”-тата, но пък какви скрити таланти се оказаха!

Симона Загорова вече може да се нарече професионална певица. Дъщерята на Анелия скоро ще я настигне и то не само защото ще се превърне в прекрасна девойка.

Ивон Динева използва посещенията при тате, за да получи възможно най-скъпите подаръци и много глезене. Сладураната, въпреки забраната и вечерния час, посещава култовото заведение на тате вечер.

Момиченцето далеч не се учи на управление от сега. Дъщерята на Анелия просто я влече сцената! Кратко аматьорско видео показа, че е много смела и никак не се притеснява от публиката! Пред всички възрастни хора Ивон открива караоке-вечерта с мощен глас и самочувствие!

Видеото стана вече много популярно и не само сред феновете на Анелия. Всички до един поздравяват малката госпожица и й предричат блестящо бъдеще! Ако се нуждаете от доказателство, че крушата не пада далече от дървото, вижте как пее дъщерята на Анелия:

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Виж как само пее Ивон Динева! (ВИДЕО)”

 1. haha

  февр. 24. 2014

  Хахаха и на това ако му се вика пеене. Споко, баща й има парите, а майка й знае пътеките, по които да я пробута за певица.

 2. Деси

  февр. 24. 2014

  До колкото съм запозната освен Анелия и в рода на баща и има трима оперни певци а такива злобни коментари говорят само за липса на елементарно възпитание все пак става дума за едно десетгодишно момиченце което пее уникално а този който се е писал ХАха сигурно грачи като гарга и завижда!

 3. Kari

  февр. 25. 2014

  поредната кифла на хоризонта….поредното виене като чакал на нещо което са си помислили че е сцена а то е най-вероятно е крайпътен хоремак….изобщо защо ли си губя времето и отделям време на поредният карабатак задаващ се на хоризонта….каквато майката такава и дъщерята то това е ясно….долни парцали…

 4. Име (задължително)

  февр. 25. 2014

  Bravo, Desi…na sashtoto mnenie sam 🙂

 5. Силвия Върбанова

  мар. 10. 2014

  УЖАСНО!!!!!!!
  АМИ КАТО МОЖЕ ДА ПЕЕ , ДА ГО НАПРАВИ БЕЗ ОРИГИНАЛА!!!!

Добавете коментар