Дженифър Лопес отсвири Каспар от новия си клип – ето защо!

Дженифър Лопес отсвири Каспар от новия си клип – ето защо!
5 (100%) 2 votes

Дженифър Лопес остави любимия си Каспар Смарт в масовката от зрители, които наблюдават снимките на новия й клип “We Are One (Ola Ola)”. Младокът изобщо не прави усилия да скрие, че това силно го тормози: той седи сред кибиците и безделничи, а негови по-мускулести конкуренти танцуват пред камерата с апетитното парче Джей Ло.

Дженифър Лопес в сцена от новия клип

Дженифър Лопес в сцена от новия клип

44-годишната Дженифър Лопес демонстрира блестяща форма в Маями, където от няколко дни се снима въпросният клип. Това е изключителна работа: клипът, както бе съобщено, ще бъде химн на Световния щампионат по футбол в Бразилия. Тръпката на Дженифър Лопес е, че зрителите ще сравняват нейното изпълнение с това на Шакира от шампионата в ЮАР през 2010 година. Не е лесно! Все пак Шакира бе в някаква степен пионер и освен това е по-млада, отбелязват от www.eg.ru.

Лопес иска да засенчи  Шакира

Лопес иска да засенчи Шакира

На Дженифър Лопес не й липсва младежко излъчване, а и екипът, с който се е обградила, със зъби и нокти се бори за успеха на новата песен. Хитрата Джей Ло убедила за участие един свой стар приятел – рапъра Pitbull (Армандо Перес), и младата бразилска певица и актриса Клаудия Лейте. Хубавата Клаудия се радва на изключителна популярност в родината си и това при всички положения ще работи за песента, вярва kliuki.bg.

Казват, че Дженифър Лопес активно е участвала в сценария на клипа и настоявала за специален подбор на танцьорите. Хубавите момчета трябвало да излъчват видно отвсякъде здраве и спортен дух, но в същото време да загатват за пикантните страни от живота на младите хора. Може би на този фон Каспар се е сторил на Дженифър Лопес малко невзрачен и тя предпочела да го остави на резервната скамейка.

Таблоидите вече няколко пъти загатват за охладняване на връзката Дженифър Лопес – Каспар Смарт, но тези информации все се оказват неверни. Не зрее ли сега разрив и би ли посмял пренебрегнатият Каспар да се откъсне от звездната орбита на Джей Ло?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар