Страхотна новина: Слави Трифонов е на 7-то небе от щастие!

Страхотна новина: Слави Трифонов е на 7-то небе от щастие!
4.6 (92%) 5 votes

Слави Трифонов е щастлив, че най-после му се случва това чудо!

Слави Трифонов е на 7-то небе от щастие. Това разкриха източници, близки до него и дългогодишната му приятелка Мартина Огнянова, която е балерина от балет „Магаданс“. А вестта, която го е пратила в друго измерение от радост е, че Мартина чака дете от него.

Двамата все още не са признали официално новината, защото не искат да се спекулира с бременността на танцьорката, а и защото да стане баща е несбъднатата мечта на Слави Трифонов от години. Това, което източниците посочват като доказателство за предстоящото бащинство на Дългия, е фактът, че на края на изминалата година Слави Трифонов е закупил луксозен палат в столичния квартал „Киноцентър“, чиято стойност е 1,6 милиона лева.

Къщата, в която Слави Трифонов ще се премести с Мартина, лежи върху 600 квадрата, а към нея има огромен двор. Единственото неудобство е, че районът все още не разполага с канализация, но за сметка на това е красив, тих и спокоен.

Слави Трифонов може би най-сетне ще стане родител, надяват се почитателите му

Слави Трифонов може би най-сетне ще стане родител, надяват се почитателите му

„Слави Трифонов и Мартина към момента живеят в просторен мезонет в центъра на столицата, но водещият не иска такъв хаос и шум. Защо му е обаче да купува имот толкова далече от центъра, ако няма да става баща?! А и повечето собственици на имоти в посочения квартал, са заможни семейства с поне по две дечурлига“, разсъждават източниците и бързат да честитят щастливата вест на шоумена.

Почитателите на Слави Трифонов също му стискат палци и се надяват бременността на Мартина да е истина, а не поредната клюка. Защото Слави вече е на такава възраст, че само едно дете може да запълни празнините и да му даде онова блаженство, което кариерата, славата и парите никога няма да могат. Kliuki.bg му го пожелава искрено и от сърце!

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Страхотна новина: Слави Трифонов е на 7-то небе от щастие!”

 1. Борисова

  февр. 24. 2014

  Ако е истина, искрено му го желая.

 2. хахо

  февр. 24. 2014

  ха дано!

 3. nikoq

  апр. 14. 2014

  aaaaaaaaaaaaaaaaaa syper,4estito nai-nakraq da se otarvem ot vas ne ste ni interesni

 4. nikoq

  апр. 14. 2014

  ta za kakvi gavri stava6e na vapros g-n Slavi Trifonov….

 5. ARIZMENDI

  май 06. 2014

  TOI NEGOVIAT PLEMENNIK SAMO TOVA SI MISLI DA DELI PARITE S DRUGO DETE A

Добавете коментар