Максим Стависки се завръща в България, за да докаже, че не бил лош

Целият български народ изпадна в ужас, когато разбра, че пияният шофьор Максим Стависки ще се завърне в България за няколко дни. Руснакът ще участва в шоуто "Денсинг старс", но само като гост. Голямата звезда в предаването ще бъде жена му Албена Денкова, която се е съгласила да участва срещу 40 хиляди лева, пише "Всеки ден".

Веднага щом разбрал за отправената покана на "Денсинг старс" към неговата съпруга и след като тя приела, Максим Стависки сам изявил желание да вземе някакво участие в шоуто, тъй като искал да докаже на българите, че не е толкова лош. Фигуристът бил съсипан от отношението на цяла България към него, разкрива Денкова. Той се надявал, че отново ще покори българите чрез отличните си танцови умения.

[caption id="attachment_308578" align="alignright" width="284"]ubiec Убиецът Стависки се връща в България[/caption]

Максим Стависки непрекъснато следял българските медии и какво се пише за него. Той не искал да повярва, че толкова много го мразят в страната, на която бил посветил спортната си кариера. Не е ясно обаче как ще бъде посрещнат у нас, тъй като повечето хора продължават да го ненавиждат и много трудно това би се променило чрез "Денсинг старс".

Kliuki.bg припомня, че спортната звезда Стависки се превърна в убиеца Стависки през 2007 година. Тогава руснакът прекрати живота на младежа Петър Петров и постави в тежкото състояние на будна кома девойката Мануела Горсова. Максим помля двамата с автомобила си след стабилна употреба на алкохол. Присъдата му обаче бе само условна и след като свърши, той и Албена заминаха за Русия.

Максим Стависки обаче не е се променил много след престъплението, което извърши. Наскоро той отново бе замесен в катастрофа край Москва, този път обаче пострадали няма. Затова българският народ спокойно може да се чувства застрашен от връщането на Максим в България, било то и за дни. Не се знае в кой момент ще посегне към чашката и ще убие отново.