Изневерите на Ники Михайлов лъснаха! Николета съсипа Алисия окончателно!

Изневерите на Ники Михайлов лъснаха! Николета съсипа Алисия окончателно!
5 (100%) 3 votes

Изневерите на Ники Михайлов ще лъснат една по една в предаването на Николета

Изневерите на Ники Михайлов ще цъфнат в национален ефир в най-скоро време! …Или поне така намеква интригантката Николета!

Уж помъдряла, уж в най-щастливото време на живота си живее Николета, но пак до Алисия и първата голяма любов в живота си опря!

Палавата госпожа Божинова подхвърли на алчните за сензации приятели във Фейсбук кадър, с който иска да подскаже какво ще гледат в следващите епизоди на предаването.

Наред с вездесъщия професор Вучков, клюкарите ще се насладят на истинско пиршество за погледа им. Ако се вярва на намеците й, папараците на Николета са заснели Злати Райкова и Преслава. Присъствието им в предаването няма да е ей така, а обвързано с Ники Михайлов и Алисия, заподозря kliuki.bg
izneverite na niki-
В пространството отдавна се носят слухове, че отмъстителната Николета е успяла да се докопа до доказателство за изневяра на бившия. Изглежда мигът на истината е дошъл!
nikoleta
След като неизвестен е зачертал лицето на Алисия с червена линия, явно някоя друга мадама е заела мястото й в леглото на Ники.

За изневерите на Ники Михайлов отдавна се говори и една от заподозрените беше Преслава. Мълвата, че вратарят е бил с нея вечерта преди страшната катастрофа на магистрала „Тракия“ не беше поредната безпочвена клюка. А Златка Райкова няма какво да напомняме! Тя може вече да е „добро момиче”, но певицата още трепери при спомена за нея и Валери Божинов.

Като доказателството е налице, на Николета й остава само злорадо да подхвърли: „Oops I did it again!” Остава да видим дали папараците са заснели някоя от изневерите на Ники Михайлов или Ни Ло пак се прави на интересна в мрежата!

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Изневерите на Ники Михайлов лъснаха! Николета съсипа Алисия окончателно!”

 1. кейт

  февр. 24. 2014

  Ами, Алисия излезе права, Ники не успя да преживее Николай.Как ли се чуства Валери сега, когато вижда че Николета все още пърха и рови около Н.М.

 2. Име (задължително)

  февр. 24. 2014

  Aми и тя Aлисия няма никакво самоуважение и достоинство,тои открито и изневерява с която му падне,а тя си затваря очите за изневерите му -както беше и с Bалери-само и само заради парите и високия стандарт които и подсигуряват парите им.просто се подиграва с нея ,а тя за нормално ли го смята ,какво?

 3. Tihomir Stefanov

  февр. 24. 2014

  off taq pak se pravi na interesna mi da sledi myja si

 4. смях

  февр. 24. 2014

  Ами то човек, в случая ЦИГАНКАТА НИКОЛИНКА/НИКОЛЕТА като не могат да си уреди своя собствен живот се занимава с другите, то това е от ЗЛОБА, СТРАХ ОТ ПРЕВЪЗХОДСТВО,СТРАХ ОТ ТОВА, ЧЕ СИ НИЩО, СРАВНЯВАЙКИ СЕ С ТЕЗИ ОТ КОИТО СЕ СРАХУВАШ И МНОГО ЗЛОБЕЕШ – ЖАЛКА РАБОТА НИКОЛИНКЕ, ДА БЕШЕ СЕ ПООБРАЗОВАЛА, АМА КЪДЕТИ, ЦИГАНСКА ТИ РАБОТА – СРАМ И ГНУСОТИЯ НИКОЛИНКЕ!! ВИНАГИ ЩЕ СИ СИ ОСТАНЕШ ЗЛОБНАТА ЦИГАНКА ОТ СЕЛО……..кое е ?…

 5. lora

  февр. 25. 2014

  курволетоооооооо керволето……преди ти пишех курвенското име с главна буква ами ти по- ниско от това няма къде да паднеш….що не вземеш ма моито момиче да се гръмнеш и да ни освободиш от присъствието си

 6. Елена Николай

  февр. 25. 2014

  Защо се ровите на хората в личния живот, оставете ги на мира!Това ли е българската журналистика, няма ли за какво друго да ни информирате, ами да ни занимавате с глупости!

Добавете коментар