Ново 20: Цветелина Грахич е новата робиня на Слави Трифонов!

Ново 20: Цветелина Грахич е новата робиня на Слави Трифонов!
5 (100%) 3 votes

Цветелина Грахич се зае да обслужва шефа си и да задоволява капризите му!

Ново 20 разбуни духовете из столичните хайлайф среди, когато се разбра, че Слави Трифонов се е сдобил с нова робиня. Да, според източниците, очевидци на станалото, думата робиня никак не е пресилена. А в тази роля успешно е влязла беквокалистката на „Шоуто на Слави“ Цветелина Грахич.

Цветелина Грахич се била заела да обслужва шефа си и да задоволява всичките му капризи не само в шоуто, а и извън него. Доказателство за това е фактът, че само преди дни, в събота вечерта, певицата е забелязана в столичен хипермаркет, където освен, че пазарувала, разхождала и кучето на Слави Трифонов.

Слави товари Цветелина Грахич със задължения като робиня

Слави товари Цветелина Грахич със задължения като робиня

Цветелина Грахич била гушнала дребното кученце като бебе и обикаляла с него из магазина, пред възмутените погледи на останалите клиенти. Тъй като забраната за допускане на домашни любимци в магазин за хранителни стоки, явно важи само за простолюдието, но не и за величия като Трифонов, шушукали гражданите. Това разказа сайтът Лайфстайл.бг.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич

Очевидно твърденията, че Слави Трифонов обожава да дава заповеди и да се отнася с екипа си като с роби, ще се окажат верни. А злите езици подхвърлят, че това не е единственият случай, в който Цветелина Грахич е забелязвана да търчи да върши заповедите на шоумена, които нямат нищо общо с певческата й кариера в предаването.

Но, смееш ли да се противопоставиш на Дългия, клатят глави близки до екипа на предаването. И особено ако си нарочена за „момиче за всичко“, както явно е започнала да се котира Цветелина Грахич. На нея обаче това не й пречи, или поне си дава вид, че е така.

Все пак за предпочитане е да те знаят като успешната вокалистка на Слави, отколкото като натирената от Слави Цветелина Грахич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ново 20: Цветелина Грахич е новата робиня на Слави Трифонов!”

  1. Мм

    февр. 24. 2014

    Кучето си е лично нейно и се казва Тоби !!!

Добавете коментар