Родителите на Симона Иванова притеснени: Ангелогласното дете спря да пее!

Родителите на Симона Иванова притеснени: Ангелогласното дете спря да пее!
4.7 (93.33%) 3 votes

Симона Иванова не е изпяла и нота от петък вечерта, казаха хора от шоуто!

Родителите на малката Симона Иванова от Свищов са силно притеснени, защото детето им спря да пее. Това разкриха хора от екипа на „Шоуто на Слави“, които също се чудят какво да направят, за да разведрят момиченцето.

Симона не е пяла от петък вечерта, когато бе големият финал на конкурса в шоуто, а за партньорка на малкия Митко Андреев бе провъзгласена Крисия Тодорова. Симона Иванова чисто по детски се радвала за успеха на приятелката си Крисия, но не можела да преодолее факта, че Слави не е оставил и другите две деца – нея и Гергана в предаването.

Симона е щастлива заради Крисия, но и тъжна, че се прибра у дома

Симона Иванова е щастлива заради Крисия, но и тъжна, че се прибра у дома

„Симона се надяваше, че и трите ще бъдат победителки и Слави ще реши да ги върти през седмица. Така всяко едно от децата щеше да остане доволно. А сега Симона е тъжна, което е разбираемо за 8-годишно хлапе. Лошото обаче е, че тя дори не иска да пее на концерта в родния си град, който наближава“, разказват източници от екипа на шоуто.

Днес Симона Иванова е трябвало да се яви на репетиция, за да се подготвя за представянето си пред своите съграждани, но не е отишла, защото казала на татко си, че не й се пее. Явно напрежението през последните три месеца си е казало думата и Симона е хем уморена от тежката работа, хем и по детски разочарована, че са я изпратили да се прибира у дома, пише Пик.

Бащата на Симона Иванова не крие, че е разтревожен за настроението на щерка си, но го успокоява мисълта, че й трябва само малко време, за да ги зарадва отново с красивия си глас.

Тъкмо по тази причина – запознати разкриха, че и Крисия се чувства изморена от целия този стрес, продуцентите на шоуто и самият Слави решили да отложат репетициите за предстоящите концертни изяви чак за сряда. А и както Крисия, така и Симона Иванова, и Гергана били достатъчно добре подготвени, за да изпеят без проблем и професионално песните си, както винаги досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Родителите на Симона Иванова притеснени: Ангелогласното дете спря да пее!”

 1. Име (задължително)

  февр. 24. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Име (задължително)

  февр. 24. 2014

  Браво Симона! Пееш по-добре от Крисия!

 3. капчица

  февр. 24. 2014

  не се отчайвай Симона, ти имаш голям талант и ще бъдеш звезда!

 4. Ivanka Grigorova

  февр. 25. 2014

  ……….

 5. фенка на Симона

  февр. 26. 2014

  Симона не се отчайвай!
  Моля те,продължи да пееш за феновете си!Ти имаш голям талант и ангелски глас,който Крисия не е имала и никога няма да има.Тя не може да се равнява с теб.Победителката за мен си ти,ти победи достойно и честно,а точно това искат зрителите честна игра като твоята.Обичаме те!

 6. Име (задължително)

  мар. 23. 2014

  Симона не се предавай ние сме с теб а и ти имаш по – хубав глас от Крисия

 7. Име (задължително)

  мар. 23. 2014

  Симона моляте искам да пееш отново не е предавай

Добавете коментар