Гадно! Вижте как изиграха Гала!

Гадно! Вижте как изиграха Гала!
3 (60%) 2 votes

Гала беше изиграна изключително гадно и недостойно от своя чернокоса репортерка

Тя ще се сбогува окончателно с лукавата брюнетка.Раздели. Типично по български маниер. Народът ни го е казал, „въшката като се наяде, излиза на челото”. Така се получи и със сутрешното предаването на Гала „На кафе”. Нейната топ репортерка Зейнеб й изигра гаден номер.

Зейнеб, за която Гала даваше „мило и драго” й подложи динена кора. Участничката в първото издание на „Big Brother“ реши да напусне работодателката си.  Да сложи край на екранното си приятелство със своята шефка.

„Момичето на късмета” обаче изобщо не е очакваше това да й стори една от най-верните и предани нейни служителки, апропо дружки. То не беше мазнене, то не беше умилкване, то не бяха мили очи и сладки слова.

Изиграха гадно Гала

Изиграха гадно Гала

От страна на Зейнеб. За да се приюти в едно от най-вървежните предавания на Нова, да остави провинцията зад гърба си. Черна неблагодарност, шушукат злите езици.

Не стига, че Зейнеб се научи да говори правилно, да стане известна и да живее в столицата, но за благодарност й заби ножа в гърба, не мирясват близките до средите на двете известни дами.

Гала толкова е разчитала и е била благосклонна към Зейнеб, че двете са имали доста съвместни ваканции в много екзотични страни. Тя й беше дясната ръка, коментират техни колежки от родния екран.

Подкрепяше Зейнеб във всичко и й прощаваше доста неща, в името на доброто екранно сътрудничество.

Напористата репортерка не само че ще отсвири предаването, което доскоро й даваше хляба, но и отмъкнал идеята за създаване на ново телевизионно шоу.

Дело на целия екип на „На кафе”. Което обаче Зейнеб е представила като собствено авторско намерение. В кулоарите на телевизията коментират, че предаването няма да се отличава с кой знае каква уникалност.

Шокиращото е, че то ще е с нова водеща, доскорошна репортерка. Която облича като свой замисъла на стар, добре познат редактор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Гадно! Вижте как изиграха Гала!”

 1. алчо

  февр. 24. 2014

  типично по български…..

 2. Emille Boev

  февр. 25. 2014

  ЗЕЙНЕП Е ХИТРА КАДЪНА! ПРАСКА СЕ САМО С БОГАТАШИ! НО ДАЛИ ЩЕ УСПЕЕ ДА ПРИЛЪЖЕ, НЯКОЙ ДА СЕ ОБЗАВЕДЕ С НЕЯ – ХИЧ НЕ Е СИГУРНО

 3. DARINA

  февр. 25. 2014

  Много ми е неприятня тази кадъна Зейнеб ….

 4. vesiolka

  февр. 25. 2014

  Tazi gadna turska ciganka ne moje da se spravi sama ! Oshte ne se e nauchila da govori,a da se oblicha za pred horata , tova nikoga niama da se nauchi !!! Nikoi nikoga niama da si spomni za neia !!! Prav i pat !!!

 5. Мария Иванова

  февр. 26. 2014

  ТАКА НИ СЕ ПАДА ЗАЩО ДОПУСНАХМЕ КАДЪНИТЕ НА ЕКРАНА СВЪРШИХА СЕ НАШИТЕ МОМИЧЕТАБЕЗРАБОТНИ ОТКАДЕТО ДА ПОГЛЕДНЕМ НО ОТВАРЯМЕ ИМ ОЧИТЕ ДА НИ ТЪПЧАТ

 6. Име (задължително)

  мар. 05. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 7. Име (задължително)

  мар. 05. 2014

  kakwo ie na momiseto nanas blgapite ni presi xnamta zeinep

Добавете коментар