Яна Акимова извън кожата си от ревност! Вижте какво й заяви Петко!

Яна Акимова извън кожата си от ревност! Вижте какво й заяви Петко!
3.7 (73.33%) 3 votes

Яна Акимова е в задънена улица, коментират дружките й!

Извън кожата си от ревност излезе красивата танцьорка Яна Акимова, след като съпругът й Петко Димитров буквално й забрани да излиза от вкъщи. Това разкриха приятелки на Яна пред столични медии.

Причината за категоричната забрана на Петко към жена му да стъпва в нощни клубове и дори в собственото му заведение, е бременността й и фактът, че за никоя бъдеща майка не е добре да виси по кръчмите сред нощите.

Яна Акимова е луда от ревност!

Яна Акимова е луда от ревност!

Наложило се дори Петко да бъде доста твърд в забраната си, тъй като Яна Акимова не искала и да чуе. Запозната с нрава на съпруга си и факта, че денонощно го преследват десетки жени, Яна Акимова изобщо не се съобразявала със състоянието си. Тя търчала по петите му всяка нощ, за да го пази от ръцете на златотърсачките.

За Петко обаче най-важно е бъдещото му дете да се роди здраво и без увреждания, коментират запознати. А непрестанната ревност и следене на Яна Акимова вече започнали сериозно да го вбесяват, пише Пик.

„Какво си тръгнала да обикаляш по клубовете посред нощ с този корем?! Мислиш ли, че е нормално? Оставаш у дома до раждането!“, заявил съвсем сериозно Петко на Яна Акимова. И в крайна сметка на нея не й оставало друго, освен да се кротне и да се подчини на мъжа си, разбра Kliuki.bg.

Сега обаче притесненията й станали тройно по-силни и почти не мигвала, докато не чуе ключът да се превърта в ключалката и Петко да се прибере при нея.

„Тя го ревнува безумно. Гледа да не му го показва, но много често не издържа, а той се вбесява. Но всяка жена би я разбрала като се има предвид, че Петко е богат и красив мъж и че в миналото му има десетки жени, при това известни красавици“, разкриват приятелките на Яна Акимова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Яна Акимова извън кожата си от ревност! Вижте какво й заяви Петко!”

 1. Име (задължително)

  февр. 26. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Име (задължително)

  февр. 26. 2014

  Само не разбрах какво му е красивото на Петко?Това ,че е богат обяснява всичко.А да бъдеш майка се изисква жертва,не е като да сваляш мъже насам-натам.В случая Петко е напълно прав.

 3. Лина

  февр. 26. 2014

  Не е красив, но има секс излъчване…

Добавете коментар