Шок! Антония Петрова ужаси феновете с желанието си!

Шок! Антония Петрова ужаси феновете с желанието си!
5 (100%) 3 votes

Антония Петрова направи нещо неприемливо и безумно!

В истински шок изпаднаха феновете на Антония Петрова или Тоца Крокодила. Те са ужасени от нечовешкото и потресаващо желание на бившата Мис България да си поръча палто от живо одрани котки.

Подобна жестокост би втрещила не само Бриджит Бардо, а и всеки нормален човек. Още повече като разбере как точно се правят въпросните палта. Тази „красота“, за която мечтае Антония Петрова, всъщност се постига след като десетки котки бъдат одрани живи и пищящи от болка. Жестокостта се извършва само в Китай, тъй като в други държави дрането на живи животни е забранено. По очевидни причини.

Антония Петрова този път надмина себе си по бруталност и нечовечност, потресе всички!

Антония Петрова този път надмина себе си по бруталност и нечовечност, потресе всички!

Антония Петрова обаче чула, че палтата от котки стават все по-вървежни, защото са далеч по-леки от тези от визон или норка, а и косъмът им бил в пъти по-лъскав – блясък, който се постигал само ако бъдат одрани живи, пише Лайфстайл.бг.

За пореден път Антония Петрова предизвика бурно недоволство със своя постъпка, а форумите направо загряха от възмутени коментари. Разбрали за идеята на Тоца, потребители не сдържаха гнева си и остро порицаха миската.

„Защо не вземат нея да я одерат жива, че да видим тогава хубаво палто ли ще излезе от кожата й?! Тази Антония Петрова вече прекали. То бива да правиш всичко, за да скандализираш и дразниш обществото, но нейното заприлича на избиване на комплекси. Умира си от яд, че никой не я харесва и е най-оплюваната Мис България, затова го прави“, пишат потребители в социланата мрежа.

Очаква се и отговорът на самата Антония Петрова, който се предполага, че няма да е твърде различен от всички досега, а именно – Ше правя, каквото си искам! Говорете си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Шок! Антония Петрова ужаси феновете с желанието си!”

 1. Angel Andonov

  февр. 25. 2014

  …….

 2. Име (задължително)

  февр. 26. 2014

  tja razbira se e nenormalna, ako tova e vjarno. ne sluchaino e izvestna kato krokodil

 3. анахид

  февр. 26. 2014

  Много тъпа!!!!

Добавете коментар