Бритни Спиърс се е запуснала и изглежда като 45-годишна домакиня. Освен това очевидно е дошло времето на поредната й битка с килограмите!

[caption id="attachment_308738" align="alignright" width="300"]Наистина ли това е Бритни Спиърс?! Наистина ли това е Бритни Спиърс?![/caption]

Бритни Спиърс пак е в центъра на вниманието, коментират от woman.ru. Този път – с поредните й тревоги около килограмите, заради които очевидно е забравила да се грижи за външния си вид. Така поне изглежда от папарашките снимки на Бритни Спиърс, разпространени преди часове. Популярната дива изглежда повече като угрижена майка, отколкото като бляскаво същество от големите сцени, видя kliuki.bg .

Папараците от Лас Вегас трябва да са изцвилили от радост, съзирайки ТАЗИ Бритни Спиърс. Всеки детайл от образа й си струва злобния коментар! 32-годишната Бритни Спиърс очевидно е бързала да си купи малка кутийка зелена салата и в бързането е забравила да се погледне в огледалото. Как може, Бритни?! Бритни Спиърс не бива да излиза пред хора в подобен вид! Това уморено лице, по което вече личат бръчки, на всичко отгоре изглежда с грим от вчера. Наистина запусната история. Тъжно е за Бритни Спиърс!

[caption id="attachment_308739" align="alignleft" width="199"]Бритни Спиърс просто не прилича на себе си в този вид Бритни Спиърс просто не прилича на себе си в този вид[/caption]

Всички знаят, че Бритни Спиърс вече не е блондинка. Отскоро тя мята тъмночервена грива, която в края на 90-те години на миналия век носеше помпозно название на цвета “тъмен махагон”. Та именно този тъмен махагон, видимо нуждаещ се от топла вода и мек шампоан, Бритни Спиърс набързо е свила на мърляво кокче. И пак без да мине пред огледалото! Фенове и опоненти на Бритни Спиърс вече коментират в мрежата, че като небрежна блондинка тя е изглеждала по-добре. Тъмният махагон я състарява, в това няма съмнение. И я прави толкова обикновена, че направо да ти стане жал за Бритни Спиърс!

За облеклото на Бритни Спиърс пък съвсем да не говорим! Откъде ли е взела тази шифонова блузка в доматен нюанс, с огромни бели точки?! За капак голите й рамене са декорирани с презрамките от сутиена. Ефирният шифон смело е съчетан с шорти тип “сафари” в интересен цвят – такъв, от който не личи кога е изпрана дрехата за последен път. А маратонките, съчетани с черни къси чорапки, направо разплакват. Как може Бритни Спиърс да се облича така?!

Всеки може да се “барва” и да търчи по улицата в такъв вид – но не и Бритни Спиърс. Нали тя е суперзвезда?! Помислете каква е на сцената и колко хора работят за нея. Мърляво е, съгласете се!!!

http://youtu.be/wDg_n88pnbE