Магда беше обявена за безапелационния победител във фенската класация „Най-ужасно представяне на сцената”

Магда сътвори най-ужасяващото пеене „на живо” на XII Годишни музикални награди на Планета – 2013.

Бившата любима на Красьо Черния така се изложи с убийствено (в прекия и преносния смисъл на думата) пеене, че изпълнението й завинаги ще остане в историята на и без това скандалните призове.

Магда по неизвестни причини беше посочена да води заедно с Кали и Борис Дали специалната вечер. И в това амплоа певицата се справи така, че феновете на телевизията да изригнат: „Ауууу, тя води както пее, бе!” Вече насъбралата опит и като водещ на придавания Кали правеше страшни усилия да „обира луфтовете” на колегите си, но в един момент се предаде!

[caption id="attachment_308742" align="aligncenter" width="300"]Дайте на Магда водка с утеха! Дайте на Магда водка с утеха![/caption]

Това, което не можа да бъде скрито обаче, беше отзвукът на потресените фенове. Не че Магда някога е била от „А групата” на „Пайнер”, но тоталното фиаско на сцената категорично я извади от играта!

Вълна от гневни коментари заляха форумите и информационните материали, които бяха посветени на Наградите на „Пайнер”. „Кой я сложи тая Магда да води?!”, „Пайнера ще реже глави!”, „Познайте кой ще си търси нова професия от утре?!”, „Спрете й пиенето на тая Магда! АМА ВЕДНАГА!”

Въпреки пороя от ругатни и квалификации, мъките на зрителите приключиха едва когато цялото шоу приключи. За да има мир, най-заслужилите получиха наградите си. Тези, които са се старали по-малко пък взеха призове „за всеки по нещо”.

Като цяло тази година феновете се обединиха. За съжаление не стана при избора на най-достойния изпълнител или песен, а за най-ужасно (и нетрезво) изпълнение – това на Магда: http://youtu.be/Iaz3PQp1N4E