Феновете в екстаз: Крисия получи най-ценния подарък!

Феновете в екстаз: Крисия получи най-ценния подарък!
5 (100%) 6 votes

Малката Крисия Тодорова сияе от щастие!

Малката, но голяма по талант Крисия Тодорова е безкрайно щастлива. Победителката в конкурса за партньорка на чаровния Митко Андреев получи най-ценния подарък на света. А именно – разплака великата Лили Иванова.

Легендата на българската музика лично призна колко силно я е трогнал талантът на Крисия, както и че не е успяла да сдържи сълзите си, по време на невероятното изпълнение на Крисия и Орлин Горанов ден преди големия финал при Слави Трифонов.

Крисия направи нещо невиждано - накара Лили Иванова да гледа Шоуто на Слави

Крисия направи нещо невиждано – накара Лили Иванова да гледа Шоуто на Слави

Лили Иванова се обадила лично на родителите на Крисия, за да изкаже възхищението и подкрепата си към детето-чудо и споделила, че с огромно нетърпение е гледала всичките изяви на момиченцето в „Шоуто на Слави“.

На практика Крисия Тодорова извърши истинско чудо. Уникалната 9-годишна сладурана бе единствената, която успя да накара великата Лили Иванова да гледа предаването на доскорошния си враг. Припомняме, че Слави и Лили Иванова години наред водеха война, заради неуместните шеги на Дългия към примата.

„Лили Иванова да седне и да гледа „Шоуто на Слави“?! И не само да го гледа, а и да го признае публично?! Това наистина е чудо. Крисия е голяма работа и ще стане велика изпълнителка, щом успя да направи това – да развълнува и разплаче Лили Иванова. Та тя е динозавър в музиката, видяла е какво ли не. Признанието й е най-ценния подарък за Крисия“, пишат потребители в мрежата.

Самата Крисия била на седмото небе от вълнение и радост, тъй като Лили Иванова е кумирът и примерът за подражание в живота й. Не случайно тя на два пъти изпя песни на Лили Иванова в шоуто като първата от тях „За тебе бях“, бе още по време на кастинга, а втората „Ветрове“, по време на конкурсните задачи.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Феновете в екстаз: Крисия получи най-ценния подарък!”

  1. кети

    февр. 26. 2014

    слави се е извинил на Лили за Н. Г и може да затоплят отношенията

  2. яг

    февр. 27. 2014

    Двамата да заровят голямата сио гордост и да се сдобрят,защото омразата е лошо и грозно нещо за големи хора.

Добавете коментар