Вижте какво се случва в „Шоуто на Слави“!

4

„Шоуто на Слави“ е изправено пред голям проблем! Никой не е предполагал, че може някога да се случи!

„Шоуто на Слави“ е изправено пред голям проблем, разбраха телевизионери и зрители на предаването на Слави Трифонов. Самите хора от екипа на Дългия потвърдиха новината, макар че си спестиха подробности, за да нямат разправии с шефа си.

А жестоката истина е, че средствата в „Шоуто на Слави“ буквално са се стопили. В началото това проличало от липсата на пари за поддръжка на декора в студиото, мебелите и техниката, а от известно време това личи и от самия Слави Трифонов.

"Шоуто на Слави" е с крайно изтънен бюджет, харчовете спрени!
„Шоуто на Слави“ е с крайно изтънен бюджет, харчовете спрени!

Вече дълго време водещият на „Шоуто на Слави“ излиза на екран с износени костюми отпреди няколко години, които зрителите му познават отлично. Най-показателни са вратовръзките на шоумена, които са същите от 2009-та година. Слави Трифонов всяка вечер излиза на екран със старите си широки вратовръзки, каквито вече отдавна не фигурират в модните колекции на нито един дизайнер. Защото от години на мода са тънките мъжки вратовръзки.

А танцьорките от балет „Магаданс“ все по-често откриват и закриват „Шоуто на Слави“ със старите си демодирани костюмчета. Що се отнася до обувките и ботушите, с коит танцуват, някои от тях са направо пред разпад, коментират наблюдателни зрители на „Шоуто на Слави“.

Самите хора от екипа на Дългия признават, че шефът им сериозно е окастрил бюджета за предаването и е забранил всички излишни харчове, пък било то и за нови чепици на балерините. „Шоуто на Слави“ е опоскано откъм средства и кара на издихания.

Освен това парите за бюфета и превоза на гостите в „Шоуто на Слави“ са намалени също наполовина. Слави Трифонов непрестанно говорел на подчинените си да спестяват и в никакъв случай да не харчат пари без негово изрично позволение или нареждане.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара
 1. ДЯДКА казва

  какво толкова – криза е!

 2. фани казва

  Я стига сте писали глупости. Нямал бил бюджет. От милиони и …хооп, няма бюджет. Мислите ли, че някой ви вярва ???!!! Стига вече глупости!!! Станахте толкова досадни!!!

 3. Милен Атанасов казва

  Клюкари, хаха 😀

 4. дилянка бонева казва

  какъв е смисъла на тази сага

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.