Венета Райкова направи назначаване на служител с цел по-висок рейтинг, а не по-голямо качество на "Горещо"

Превърналата се напоследък в телевизионна медия номер едно у нас Нова телевизия се сдоби с шокиращ репортер. Венета Райкова е взела на работа при себе си в "Горещо" Мис Джуки, съобщава HotArena.net.

Ексцентричната хубавица ще постъпи в длъжност от месец март. Все още не е напълно ясно какво точно ще извършва Мис Джуки, но се очаква тя да бъде нещо като помощник на Венета Райкова, научи Kliuki.bg. Най-вероятно Мис Джуки ще изпълнява функцията от началото на кариерата на Венета в "Горещо", когато водещата гонеше известните личности по заведения и улици.

[caption id="attachment_308781" align="alignright" width="300"]Raikova Венета Райкова взе Мис Джуки в "Горещо"[/caption]

Родената под името Габриела Радославова бе интервюирана в същото предаване преди няколко седмици. Именно тогава тя е направила отлично впечатление на Венета Райкова и блондинката е решила да я назначи на работа. Венета явно иска да помогне финансово на Мис Джуки, но го прави по шокиращ начин. Това момиче нито има образованието за подобно предаване, нито дори визията му отговаря на него. Макар някои мъже да намират Мис Джуки за доста привлекателна, в телевизията отдавна мина модата на жени с подобна външност, която става повече за механата, отколкото за репортер в ефира на една от най-големите медии у нас. На всичкото отгоре Мис Джуки има дефект в говора, който тя сама призна в ефира на друго предаване. Тогава девойката бе запитана дали заради операцията на устните й леко фъфли, когато говори. Нещо, което е недопустимо за телевизията, но явно не и за самото "Горещо".

Очевидно е, че Венета Райкова опитва да си вдигне рейтинга, но го прави по един доста странен и може би дори пагубен начин. Вярно е, че около Мис Джуки доста се шуми напоследък, но по-скоро в негативен аспект. Решението на Венета е наистина шокиращо.

Горещо с Венета Райкова - 08.02.2014by vesnaaaa