Шокиращ инцидент втрещи журито при подбора на кандидати в ралито „България търси талант” 2014

Изпитващите били силно стресирани от случка, която разтърси спокойствието при подбора на кандидатите за слава в култовото предаване "България търси талант". При един от поредните номера млад гимнастик едва не си разби главата.Добре, че все пак случката не завърши с трагичен край, кръстят се присъстващите на "полета" отвисоко.

Преди да започне с фокуса си младият мъж проверил хилките, които били част от коронния номер в представлението. При първоначалния оглед всичко се оказало нормално.

[caption id="attachment_308788" align="alignright" width="300"]"България търси талант" 2014 "България търси талант" 2014[/caption]

Уредите били добре закрепени на „първо четене” за тавана и според проверката на младия гимнастик нямало нищо тревожно. Никаква тревожност не се долавяла и не показвала как ще се развият по-нататъшните събития. Подборът на мераклиите за слава се извършвал в бившия дом на българо-съветската дружба в столицата.

До този момент не бил се случвал никакъв подобен инцидент.

Неприятния инцидент в "България търси талант" се случил между две представления. Момчето, което било подготвило за изпълнение сложен акробатичен номер решило да изпробва за последно сигурността на халките. Искал да се увери предварително, че работниците добре са си свършили работата.

Но едва се качил на тях, младежът внезапно се преметнал през гимнастическите съоръжения и жестоко си паднал на главата. Ударът бил толкова силен, че младият мъж изгубил съзнание за известно време и от устата му започнала да излиза пяна. Според присъстващите в шоуто на "България търси талант" там ударът бил толкова неочакван и страшен, че изправил всички „на нокти”.

Колата пристигнала почти светкавично, твърдят от „България търси талант”. Младият участник бил прегледан от лекарите и закаран в болнично заведение. Медиците констатирали, че младият мъж, който щял да изпълнява "висш пилотаж" на халките е с комоцио на главата.

Според екипа на шоуто момчето вече е в доста по-добро състояние. С него за болницата, където е откаран след премеждието заминал и неговия баща, който придружавал сина си на кастинга.