От обикновена красавица, която рано губи родителите си, Маргарита се превръща в най-заможната рускиня в света, съдбата й е невероятна!

Съвсем случайно при самолетно пътуване, връщайки се от почивка, Маргарита сяда на място до бъдещия си съпруг - мултимилиардера Робер Луи-Драйфус. Той е много по-възрастен от нея, собственик е на компания, която има стогодишна история. Маргарита е от Русия, детството си прекарва в Санкт-Петербург. Когато е едва на седем години, родителите й загиват във влакова катастрофа, след това Маргарита израства главно с дядо си. Разказва, че през седмицата е била в дом за деца, а почивните дни и ваканциите прекарвала с дядо си, който много се грижел за нея и я обичал. След време завършва университа в Москва, както пишат и от "Petel.bg".

[caption id="attachment_308862" align="alignright" width="300"]Невероятната съдба на една красавица Невероятната съдба на една красавица[/caption]

След като се запознават, двамата се женят скоро. Маргарита е домакиня, докато не ражда близнаци, малко след това животът им тотално се преобръща, научи Kliuki.bg. Робен разбира, че страда от левкемия, започват трудна и упорита борба, близо три години при най-добрите специалисти от целия свят, но краят е фатален. Робен не успява да се пребори. Така се налага Марагарита да застане начело на огромна компания, да управлява хиляди служители, да взема решения, които костват милиони при грешка, но тя успява. Към днешна дата ръководи компания Louis Dreyfus, но тя търгува по 70 милиона тона земеделска продукция, а също е и собственик на футболен клуб Олимпик Марсилия. За успеха на бизнеса Маргарита споделя, че основното е да се работи в екип и да разчиташ на колегите, защото никой не знае абсолютно всичко по всеки един проблем, затова съдружието в работата е основното.

Понякога животът се завърта по невероятен начин и ни отрежда съдба, която никога не сме предполагали че ще имаме!