Тервел Пулев призна, че е щастлив и влюбен до уши!

Заслужава го! След всички награди и цялата гордост, която носи на България, боксьорът Тервел Пулев призна, че е щастлив и в личен план. Той е силно влюбен и иска да има още едно дете. За жалост на клюкарите обаче, не от певицата Лияна, по която залитна в Къщата на Вип Брадър, а по Диана Ненова - собствената си жена.

Тервел Пулев разкри, че въпреки проблемите, които са се опитали да създадат в отношенията между тях, той е много влюбен в жена си и нищо не е в състояние да го отдели от нея. Думите му със сигурност зарадваха почитателите му, но накараха папараците да си изгризат ноктите от яд, защото апетитът им към сензации остана незадоволен.

[caption id="attachment_308826" align="alignright" width="300"]Тервел Пулев преоткри жена си Диана Тервел Пулев преоткри жена си Диана[/caption]

Припомняме, че самата Диана Ненова се държа супер достойно и като истинска дама по време на престоя на съпруга й във Вип Брадър. Волейболистката бе подложена на истински кошмар от страна на медиите, които раздуваха до небесата всеки поглед, отправен от Тервел Пулев към Лияна.

Въпреки това обаче Диана до последно остана категорична, че вярва на мъжа си и го подкрепя безрезервно. И това даде резултат. Днес Тервел Пулев упорито работи по желанието си да има второ дете от Диана и да дари малкия си син Калоян с братче или малка сестричка.

Близките и феновете им го пожелават от сърце, защото Тервел Пулев не веднъж е цитирал думите на родителите си: "Важно е човек да има брат или сестра в живота. Само те ще бъдат истинските му приятели и ще го подкрепят винаги!". Дано скоро това да се случи и на малкия Калоян.