Спипаха Димитър Рачков в опасна близост с огнена блондинка!

Спипаха Димитър Рачков в опасна близост с огнена блондинка!
4.3 (85%) 4 votes

Дали Димитър Рачков е сменил Мария Игнатова с новото русо изкушение?!

Наближава ли краят на любовта между Димитър Рачков и Мария Игнатова?! Това е сред най-вълнуващите въпроси из светските среди на столицата днес, когато медиите гръмнаха с новината, че Димитър Рачков е заменил Мария с нова чаровна блондинка.

Двамата са били спипани заедно преди няколко дни, когато Димитър Рачков е завел под ръка невероятната непозната руса красавица на представление в „Театър 199“ в София. Тогава там се е играл спектакълът „Дуенде“ с голямата Татяна Лолова в главната роля.

Димитър Рачков бе видян с непознатата дама от много хора. Какви са истинските им отношения?!

Димитър Рачков бе видян с непознатата дама от много хора. Какви са истинските им отношения?!

Димитър Рачков и очарователната му дама седнали на едни от най-добрите места и разбира се, спазвали приличието, което се изисква от обществена личност на публично място. Въпреки това обаче свидетели разкриват, че между двамата се е усещала силна химия като Димитър Рачков постоянно шушнел на ухото на блондинката и седял в опасна близост с нея.

Тя от своя страна изглеждала напълно пленена от чара на комика Димитър Рачков, за чиято любов с Мария Игнатова се изписа тон мастило.

Засега връзката на Димитър Рачков с непознатата хубавица си остава загадка, тъй като нито той, нито Мария Игнатова са потвърдили, че са пред раздяла. Според колегите на Димитър Рачков те двамата са още много влюбени и живеят като истинско и сплотена семейство.

Димитър Рачков непрестанно изразявал възхищението си към Мария и по думите на негови колеги, край за отношенията им няма да има. Остава обаче въпросът коя тогава е била незнайната прелестна блондинка и какви са реалните й отношения с Димитър Рачков?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар