Става интересно: Ето кой ще се конкурира с Крисия по Нова телевизия!

Става интересно: Ето кой ще се конкурира с Крисия по Нова телевизия!
5 (100%) 3 votes

Талантливата малка певица ще бъде основният конкурент на Крисия!

Надпреварата за гледаемост между Би Ти Ви и Нова телевизия става все по-ожесточена. Още повече сега, когато се разбра кой ще е основният конкурент на детето-чудо сладката Крисия Тодорова от „Шоуто на Слави“, само че в Нова телевизия.

И това ще е не някой друг, а малката Йоана – внучката на сестрата на великата естрадна прима Лили Иванова. Това разкриха столични медии днес, а зрителите останаха очаровани от идеята да гледат две невероятно талантливи и гласовити деца по двете конкурентни телевизии.

Крисия и Йоана - надпреварата между двете гласовити деца ще бъде вълнуваща

Крисия и Йоана – надпреварата между двете гласовити деца ще бъде вълнуваща

Остава обаче въпросът дали продуцентите на предаването по Нова телевизия „Големите надежди“, продуцирано от Маги Халваджиян, ще остави Йоана да участва там, при положение, че тя още не е навършила 7 години.

Ако от Нова телевизия дадат благословията си обаче, ще стане много интересно, защото тогава Крисия ще трябва да надпее т.нар. „внучка“ на Лили Иванова, която определено е наследила таланта на голямата изпълнителка, разкриват запознати.

Към момента майката на Йоана не искала да се тръби, че дъщеря й е роднина на Лили Иванова, а още по-малко да парадира с това, че примата й е завещала всичките си милиони, както оповестиха медиите преди известно време. Самият Маги Халваджиян от Нова телевизия не е заявил нищо по темата, поне засега.

Но, както се казва, нищо не остава дълго скрито. Много скоро ще имаме удоволствието да се насладим на изпълненията на Йоана, а ако момиченцето остане в „Големите надежди“, съревнованието за зрителски интерес с Крисия Тодорова отново ще събуди интереса и вълнението на българите.

Симпатизанти на момиченцето от Разград вече нямат търпение и са убедени, че надпреварата ще бъде обещаваща, а Крисия както винаги ще се оправи чудесно.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Става интересно: Ето кой ще се конкурира с Крисия по Нова телевизия!”

  1. Borislav Antonov

    февр. 28. 2014

    За всеки влак си има пътници.

  2. яг

    мар. 05. 2014

    Магда и има внуци ,а не внучки от женски род.

Добавете коментар