Анелия и Андреа пак демонстрираха невероятна близост помежду си! Двете красавици отново се награбиха пред всички и показаха, че са в уникални отношения!

Прекрасните отношения между Анелия и Андреа продължават. Двете хубавици са изключително близки и го показват във всеки един момент на възможност за това. Направиха го и на концерта на "Планета", който се организира всяка година по случай връчването на годишните награди на телевизията.

Анелия и Андреа лъснаха в провокативно фото зад кулисите, видя Kliuki.bg. На него Анелия налита да целува Андреа почти по устата. Този път половинката на Кобрата не отвръща на целувката, а по-скоро гледа във фотографа Теди Грозданов. Чувствата на двете обаче са ясни. Те буквално се обожават и от месеци са неразделни.

[caption id="attachment_308878" align="aligncenter" width="300"]Aneliya-Andrea Анелия и Андреа са много близки, направо опасно близки[/caption]

Самата Андреа бе споделила във Facebook думи на Анелия към нея, които са я трогнали. Новият музикален идол на поп-фолка счита възлюбената на Пулев за единствения човек, с когото иска да общува във всеки един миг.

[caption id="attachment_308881" align="aligncenter" width="300"]Ani-Andrea Анелия и Андреа отново се награбиха[/caption]

Анелия и Андреа са наистина в уникални отношения, но тези им отношения понякога прекрачват границата на приятелството и често двете направо се награбват една друга. На Наградите на "Планета" далеч не е първият случай на такава особена близост между двете. Преди известно време в интернет се завъртя снимка, на която Анелия и Андреа са си доближили устните и почти се целуват. Още тогава това много се хареса на техните фенове. Вижте сами!

[caption id="attachment_308883" align="aligncenter" width="300"]Aneliya-Andrea Снимка: Goreshto.net[/caption] http://www.youtube.com/watch?v=iy90R2RFx-4