Глезотии на килограм: Вижте как Християн Гущеров изненада Мария!

Глезотии на килограм: Вижте как Християн Гущеров изненада Мария!
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров явно още е безумно влюбен в Мария!

Християн Гущеров очевидно е оше безумно влюбен в Мария, тъй като само оглупял от любов мъж може да сътвори това, което направи той. Бизнесменът я разлигави здраво през годините като задоволяваше всичките й капризи и дори плаща на телевизия Планета, за да върти видеоклиповете й.

Днес обаче Християн Гущеров шашна всички с изненадата, която спретна на певицата Мария. Той се изръси с цели 20 000 лева, но не за маркови дрехи, обувки или бижута, а за звезди. Паралията купил цифром и словом над 140 звезди, намиращи се в различни галактики и ги харизал на Мария. Като преди това, разбира се, ги кръстил на нейно име.

Гущеров разглези още повече Мария като пръсна 20 бона за звезди на нейно име

Гущеров разглези още повече Мария като пръсна 20 бона за звезди на нейно име

„И това вече ако не са глезотии на килограм?! Повечето от българите се чудят как да спастрят някой лев, за да сложат месо на трапезата си, а наша Мара се фука, че гаджето й пръснало 20 бона за звезди на нейно име. За каква се взе въпросната певица, която не е виждала нова песен от сума време, а участията ги забрави отдавна?!“, възмущават се потребители във форумите в интернет.

На Мария обаче изобщо не й дреме от хорското недоволство, след като голяма част от Вселената вече е в „нейно владение“ – със сертификати и нотариален акт, ако може да има такъв по отношение на звезди и планети.

А феновете й вече са адски любопитни какво ли ще последва след това и каква ще е следващата изненада на Християн Гущеров. Защото явно миньончето Мария е успяла така солидно да го омотае в мрежите си, че буквално го е тръшнала в нокаут.

Остава само да го убеди да й надене брачната халка и да се бракосъчетаят. За предпочитане без предбрачен договор.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Глезотии на килограм: Вижте как Християн Гущеров изненада Мария!”

  1. Dany

    февр. 28. 2014

    Smeshni praznoglavtzii na kakvo se radvat

  2. AD

    февр. 28. 2014

    Да си ги ползва със здраве 😀 Тъпаци!

Добавете коментар