Яна Акимова направи съпруга си Петко Димитров най-щастливия мъж на Земята!

Танцьорката Яна Акимова направи съпруга си Петко Димитров най-щастливия мъж на Земята. Красавицата дари бизнесмена със страхотна изненада, която го изстреля директно във висините. А именно, че ще става татко на момче.

От известно време се знае, че Яна Акимова е бременна и ще дари Петко Димитров с наследник, но полът на бебето все още беше загадка. Сега обаче бизнесменът спокойно може да се похвали и да се определи като мъжко момче, създаващо само мъжки наследници.

[caption id="attachment_308903" align="alignright" width="300"]Петко Димитров е щастлив не само заради бъдещия си син, а и за това, че той ще има истинска и грижовна майка Петко Димитров е щастлив не само заради бъдещия си син, а и за това, че той ще има истинска и грижовна майка[/caption]

Припомняме, че Петко Димитров вече има първороден син от чаровната водеща Мария Игнатова. Момченцето се казва Виктор и е страшно нетърпелив да види и гушне малкото си братче. А самата бъдеща майка Яна Акимова е категорична, че няма да прилича на баровките, които гледат единствено себе си и фигурата си, а сама ще храни бебето си, за да бъде здраво.

Така освен радостта за втория наследник, Петко Димитров е развълнуван, че най-сетне има до себе си истинска и грижовна жена, и един земен човек.

Тази новина допълнително ощастливи Петко Димитров, тъй като за никого не е тайна, че през множеството си неуспешни връзки той неведнъж е попадал на красавици, съсредоточени единствено върху финансовите му възможности и собствената си прелест.

Явно законната му съпруга Яна Акимова не е сред тях и това обяснява обожанието в очите на Петко Димитров всеки път, щом я погледне. А, както споделиха приятелки на Яна преди няколко дни, явно ревността й към Петко Димитров е напълно излишна. Видно е, че той я обича истински, а новината, че ще го дари с втори син, за когото ще се грижи като истинска майка, я закотви в сърцето му завинаги.