Малката Ивон на Анелия явно е взела силния характер на татко си Коко Динев!

Малката Ивон явно е наследила силния характер на татко си Коко Динев, въпреки че пее добре досущ като майка си Анелия. В това останаха убедени и колегите на Анелия, а и феновете, след постъпката на Ивон по време на връчването на наградите на телевизия Планета. Която буквално спаси Анелия.

За огромния скандал, развихрил се по време на обявяването на певица на годината, ще се шуми дълго. Дори вече се спрягат версии, че Анелия е взела решение да напусне Пайнер. Певицата била убедена, че именно тя ще бъде провъзгласена за певица на годината и останала като вкаменена, когато чула от гримьорната водещите да обявяват името на колежката й Галена.

[caption id="attachment_308916" align="alignright" width="300"]Малката Ивон показа, че е мъжко момиче и е наследила твърдия характер на татко си Коко Динев Малката Ивон показа, че е мъжко момиче и е наследила твърдия характер на татко си Коко Динев, а не на Анелия[/caption]

"Анелия беше уверена на сто процента в себе си, заради успешната й кариера през годината и всичките й заслуги. Тя дори обличаше специалната си рокля за случая и бе готова да излезе пред публиката, когато чу името на Галена. Оттам нататък тя се парализира. Буквално не можеше да помръдне от мястото си. И тогава се намеси Ивон, която буквално я спаси", разказват нейни колежки.

Именно тук малката й щерка Ивон показва, че е мъжко момиче като сама излиза на сцената и взима наградата на ошашавената си майка. Пред очите на хилядната публика и светлините на прожекторите, Ивон се държи далеч по-смело от Анелия, която само чакала всичко да приключи и да си бие камшика от НДК.

Сега остава да се изчака и да се разбере какво точно ще предприеме Анелия, която заплашила публично да напусне компанията. Запознати обаче предполагат, че едва ли ще го стори, тъй като тя ще изгуби много повече от собственика Митко Димитров.

А и той отдавна бил свикнал със сръдните по време на награждавания, така че истериите на Анелия изобщо не го трогнали.