Показа характер: Вижте какво направи малката Ивон за Анелия!

Показа характер: Вижте какво направи малката Ивон за Анелия!
4.5 (90%) 4 votes

Малката Ивон на Анелия явно е взела силния характер на татко си Коко Динев!

Малката Ивон явно е наследила силния характер на татко си Коко Динев, въпреки че пее добре досущ като майка си Анелия. В това останаха убедени и колегите на Анелия, а и феновете, след постъпката на Ивон по време на връчването на наградите на телевизия Планета. Която буквално спаси Анелия.

За огромния скандал, развихрил се по време на обявяването на певица на годината, ще се шуми дълго. Дори вече се спрягат версии, че Анелия е взела решение да напусне Пайнер. Певицата била убедена, че именно тя ще бъде провъзгласена за певица на годината и останала като вкаменена, когато чула от гримьорната водещите да обявяват името на колежката й Галена.

Малката Ивон показа, че е мъжко момиче и е наследила твърдия характер на татко си Коко Динев

Малката Ивон показа, че е мъжко момиче и е наследила твърдия характер на татко си Коко Динев, а не на Анелия

„Анелия беше уверена на сто процента в себе си, заради успешната й кариера през годината и всичките й заслуги. Тя дори обличаше специалната си рокля за случая и бе готова да излезе пред публиката, когато чу името на Галена. Оттам нататък тя се парализира. Буквално не можеше да помръдне от мястото си. И тогава се намеси Ивон, която буквално я спаси“, разказват нейни колежки.

Именно тук малката й щерка Ивон показва, че е мъжко момиче като сама излиза на сцената и взима наградата на ошашавената си майка. Пред очите на хилядната публика и светлините на прожекторите, Ивон се държи далеч по-смело от Анелия, която само чакала всичко да приключи и да си бие камшика от НДК.

Сега остава да се изчака и да се разбере какво точно ще предприеме Анелия, която заплашила публично да напусне компанията. Запознати обаче предполагат, че едва ли ще го стори, тъй като тя ще изгуби много повече от собственика Митко Димитров.

А и той отдавна бил свикнал със сръдните по време на награждавания, така че истериите на Анелия изобщо не го трогнали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Показа характер: Вижте какво направи малката Ивон за Анелия!”

  1. Име (задължително)

    мар. 01. 2014

    Защо ни заблуждавате,като е ясно ,че всеки от тях си знаеше наградите.Всичко е предварително казано.Специалните награди ги изненадаха ,но Пайнерските се знаеха предварително.Всеки би се досетил още като излезнаха измислените номинации на Галена.Анелия си получи заслужено наградата,показа професионализъм въпреки неприятния инцидент с косата.Шоуто ,което направи с балета бе на световно ниво и показа колко е над останалите си колежки.Не е ставало и дума за напущане на фирмата.Това са медийни измислици на жълтата преса.А дъщеричката и беше прекрасна и си личи, че е достоен последовател на майка си.Пее страхотно,но явно се е насочила към другия жанр,което е похвално.

  2. Владимир

    юли 11. 2014

    Ееей, това нещо жълтите вестници и сайтове са голяма полюция. Същите сте като вестник „Шоу“. Преди няколко седмици писаха, че Андреа ползвала някаква дубльорка в новия си клип и снимали краката на дубльорката, за да ги представели като краката на Андреа. Тогава, като стана дума за краката и дупето на дубльорката, те бяха „сексапилни“. Обаче в миналия брой на вестника, като описваха дупето на Ани Хоанг, която също е доста слабичка, тогава дупето и беше „кльощаво“. Значи веднъж едно слабичко дупе, като е на статистка, е „сексапилно“, а следващия път, като е на поп-фолк певица е „кльощаво“. И сега същото. Анелия нямала характер. Е, жената е повече от десет години на сцената, хвърчи из цяла България на участия, оправя се сама, грижи се паралелно и за детето си, но щом е поп-фолк певица значи „няма характер“. Много сте прости – всички жълти вестници и сайтове. Ето, казах го, това е истината. Интересно какъв „характер“ има авторът на статията?

Добавете коментар