Жан-Клод Ван Дам „преодоля” дори гравитацията с шпагат! (ВИДЕО)

Жан-Клод Ван Дам „преодоля” дори гравитацията с шпагат! (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Жан-Клод Ван Дам покори Космоса със своята запазена марка и комплимент към Volvo

Жан-Клод Ван Дам побърка феновете си отново! И отново със своя запазен знак – шпагата!

Гъвкавият белгиец, който завладя Холивуд, но половината от времето си изкарва у нас, показа, че за мечтите и въображението предел няма! Петдесет и тригодишният актьор не само не смята да се пенсионира, но все още поддържа атлетично тяло и невероятна гъвкавост!
jan-klod-van-dam
van dam

Един шпагат - един гигантски скок за цялото човечество

Един шпагат – един гигантски скок за цялото човечество

Скоро няма да бъде забравена убийствената му реклама на Volvo. В клипа той за пореден път изпълни шпагата си, но между два движещи се камиона. Жан-Клод Ван Дам превърна клипът The Epic Split в тотален хит в мрежата и то не само за почитателите на камионите Volvo FM.

Нима си мислите, че хилядите впечатлителни дами дават пет пари за новите техническите екстри на автомобилния гигант?! Някой някъде може наистина да се интересува как точно се постига стабилно управление и прецизно шофиране на заден ход, но това е изключение. По-голямата част от онези над 70 милиона гледания просто са изумени от физическата издръжливост и смелостта на Жан-Клод Ван Дам.

Този проект му е особено любим и рекламодателите със сигурност не съжаляват за нито един от похарчените за нея долари! Екшън-героят е страшно доволен от резултата – „… изглежда доста необичайно и от друга страна – величествено и могъщо“, коментира щастливецът.

Само няколко месеца по-късно, с нови амбиции, Жан-Клод Ван Дам е готов да повтори супер успеха си – този път в Космоса! Макар и виртуално летенето между звездите, изглежда особено вълнуващо, видя kliuki.bg:

Ако не сте толкова впечатлени или просто ви харесват „сухопътните” приключения, припомнете си класиката на Жан-Клод Ван Дам!
http://youtu.be/M7FIvfx5J10

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар