Симона Загорова е сред щастливките, които победиха наследствеността и разцъфтяха без помощта на корекции

Симона Загорова някога беше твърде пухкавото дете, което въпреки всичко, е било истински повод за гордост за мама!

Глория може да е убийствено педантична и взискателна към всички и най-вече към себе си, но по отношение на единственото си дете е като всеки родител. Тя може да гладува, да тренира, но обожава момиченцето си, както и да изглежда, убеди се kliuki.bg!

simona pee

[caption id="attachment_308946" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова беше просто една мила пухкавелка Симона Загорова беше просто една мила пухкавелка[/caption] simona malka

Като доказателство е наредила снимките на дъщеря си в албум, напълно достъпен за феновете й във фейсбук! На въпросните кадри Симона Загорова е не само настоящата прекрасна тийнейджърка, но може да бъде видяна и като пухкаво детенце, и - свита ученичка, която още не владее изкуството на гримирането.

[caption id="attachment_308948" align="aligncenter" width="300"]Което стана не много изтънчена ученичка. Майка й направо я заслепяваше по това време! Което стана не много изтънчена ученичка. Майка й направо я заслепяваше по това време![/caption] simona simona familia

Никой не разбра как в един момент най-известното дете на чалга-империята „Пайнер” също откри безценната за Глория доктор Емилова! Резултатът от срещата им беше повече от феноменален!

Симона Загорова изведнъж като че ли не само разцъфна, но и направо засенчи знаменитата си майка. Двете вече изглеждат направо като сестри, но трудно човек би решил коя е по-красива и по-елегантна!

За разлика от майка си, дъщеря й все още не е уличена в някакви модни „престъпления”. Всички помнят гафовете от началото на кариерата на Глория, но Симона Загорова има лесен достъп до най-добрите гримьори, стилисти и елегантни тоалети.

Тийнейджърката толкова добре е попила уроците на майка си, че няма и помен от онова твърде пухкаво момиченце или пълничката неугледна ученичка! Сега всички говорят за това как Симона Загорова от грозно патенце е станала прекрасен лебед! А и се очаква в най-скоро време да надмине майка си по популярност!