Принц Хари и Кресида са се сгодили тайно и младата аристократка вече носи подарения от него пръстен с диамант.

[caption id="attachment_308954" align="alignright" width="478"]Принц Хари и Кресида тайно се сгодили Принц Хари и Кресида тайно се сгодили[/caption]

29-годишният принц Хари и Кресида са новите любимци на британците, твърдят от woman.ru. Много британци смятат, че съвсем скоро принц Хари и Кресида ще се оженят и че в Бъкингам ще има нова пищна сватба. Американски таблоиди са цитирали приближен на принца, според когото той вече е поискал ръката на Кресида на романтична среща в Лондон и тя е отговорила с „да”. Сега младата двойка чакала благословията на кралица Елизабет, но всички вярвали, че тя няма да пречи на щастието на принц Хари и Кресида.

Връзката на принц Хари и Кресида е от две години и за това време мина през различни перипетии. Нещата бяха доста мрачни наскоро, когато вторият баща на Кресида почина от свръхдоза.

[caption id="attachment_308955" align="alignleft" width="227"]Кресида вече имала достъп в Кенсингтън по всяко време Кресида вече имала достъп в Кенсингтън по всяко време[/caption]

Кралското семейство сметна, че тази трагедия ще навреди на имиджа на короната. Според мълвата принц Чарлз поискал от по-малкия си син да се раздели с Кресида. Непокорният Хари обаче очевидно държи на Кресида. Тъкмо по това време се разбра, че той е уредил охраната на двореца Кенсингтън, където са апартаментите му, да пуска Кресида вътре дори когато той не си е вкъщи. Кресида се възползвала от разрешението и оставала редовно в двореца, обитаван и от семейството на принц Уилям. Вече открито се говори, че принц Хари и Кресида живеят заедно, узна kliuki.bg.

Мрежата оживено коментира любовната история на принц Хари и Кресида, като в част от репликите има злобни подмятания по адрес на Кейт Мидълтън. Припомня се нейната студена реакция, когато разбрала за връзката на принц Хари и Кресида. Нищо странно: Кресида е братовчедка на предишното гадже на Уилям. Сега вече се сплетничи, че новата благородна двойка може да засенчи по популярност Уилям и Кейт. Купонджията Хари се радва на много симпатии, а на Кресида мястото й е в двореца. Все пак тя е със синя кръв – докато Кейт трябва да се прави на аристократка.

http://youtu.be/13AiCLXcmqo